Massa: Οι Ferrari και McLaren θα γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικές

Σχετικά άρθρα

Από τον αγώνα στο Silverstone και μετά, η Red Bull δέχεται μεγάλη πίεση από τις McLaren και Ferrari. Πλέον, η RB7 δεν είναι το μονοθέσιο που κάνει πάρτι σε κάθε πίστα, αφού MP4-26 και 150° Italia έχουν βελτιωθεί, και το κακό για την αυστριακή ομάδα είναι ότι έχουν ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης. Σίγουρα, η βαθμολογική διαφορά αλλά και η τέλεια αξιοπιστία τους βοηθούν για τη συνέχεια και με 8 αγώνες να απομένουν είναι δύσκολη η ανατροπή.

Ο Felipe Massa πιστεύει ότι ο κλοιός γύρω από την απόδοση της RB7 θα αρχίσει να σφίγγει ακόμα περισσότερο, αφού, σύμφωνα με τον ίδιο, η Ferrari και η McLaren θα γίνουν ακόμα πιο απειλητικές και ανταγωνιστικές.

Πιστεύω ότι η Ferrari και η McLaren θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικές στους επόμενους αγώνες. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Red Bull θα γυρίσει πίσω και θα έχει το πλεονέκτημα που είχε στους πρώτους αγώνες.

Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε και στον εαυτό του, τονίζοντας ότι τα σκληρά ελαστικά της Pirelli τον έχουν δυσκολέψει αρκετά.

Για μένα, έχω υποφέρει λίγο με τα σκληρότερα ελαστικά, έτσι είναι ενθαρρυντικό να γνωρίζουμε ότι δε θα χρησιμοποιήσουμε για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.


[Πηγή: estadao | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα