Hamilton: Ο τίτλος έχει τελειώσει

Σχετικά άρθρα

Όχι ότι ήταν πολύ πιθανό, αλλά τώρα ο Lewis Hamilton βάζει ταφόπλακα στην υπόθεση τίτλος. Το ατύχημα στο Βελγικό Grand Prix είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει 2 θέσεις στη γενική βαθμολογία και να αυξηθεί η διαφορά που τον χωρίζει από τον Sebastian Vettel στους 113 βαθμούς. Με 7 αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, ο 26χρονος αναγνωρίζει ότι δεν έχουν πεθάνει και οι ελπίδες του για το φετινό πρωτάθλημα.

Όλοι μας πρέπει να ξεχάσουμε τον τίτλο, διότι δεν πρόκειται να συμβεί. Θα προσπαθήσω να βρεθώ όσο πιο ψηλά μπορώ στο πρωτάθλημα, αλλά μέχρι εκεί.

Όπως έχουν υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια οι Αμερικάνοι, ο δεύτερος είναι ο πρώτος χαμένος. Παρόλα αυτά, ο Βρετανός θα κυνηγήσει κάτι καλύτερο από την 5η θέση στην οποία βρίσκεται τώρα. Δεύτερος στη βαθμολογία είναι ο έτερος οδηγός της Red Bull Racing, Mark Webber. Η διαφορά που υπάρχει μεταξύ τους είναι μόλις 21 βαθμοί.

[Πηγή: PlanetF1 | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...