Τι σημαίνει αυτό; Η ομάδα ICE ενημέρωσε πριν από λίγες μέρες την διοργανώτρια αρχή του WRC ότι δεν θα μπορέσει να στείλει τα αυτοκίνητά της και το προσωπικό της στην Αυστραλία όπου αυτό το ΣΚ, διεξάγεται το Rally Αυστραλίας, λόγω προβλημάτων στην οργάνωση και μετακίνηση της ομάδας.

Έτσι η απόφαση που λήφθηκε είναι ο οριστικός αποκλεισμός από τη καταμέτρηση και επίσημη κατάταξη του WRC, αν και του επιτρέπεται πληρώνοντας ένα πρόστιμο στη FIA (€16.500) να συνεχίζει να αγωνίζεται στα εναπομείναντα rally.

Είναι σίγουρα πλήγμα για την ICE, καθώς ως και το Rally Αυστραλίας βρισκόταν 5η στη γενική κατάταξη. Πάντως ήδη η ICE έχει δηλώσει συμμετοχή τόσο στο Rally Γαλλίας όσο και στο Rally Μ.Βρετανίας.

Νέα από το Rally Αυστραλίας

Αυτή τη στιγμή ο Latvala με το Fiesta WRC προηγείται στη γενική κατάταξη, ενώ ο Ogier πλησιάζει σε χρόνους τον Loeb. Όταν ολοκληρωθούν οι ειδικές σήμερα θα υπάρξει πλήρες άρθρο. Το Rally  Αυστραλίας ολοκληρώνεται με τις ειδικές της Κυριακής και πλέον απομένουν 3 rally για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (Γαλλίας, Ισπανίας και Μ.Βρετανίας).

Πολύ καλή παρουσίαση του Rally Αυστραλίας:

[tabs slidertype=”top tabs” fx=”slide”] [tabcontainer] [tabtext]Rally Αυστραλίας Promo 1[/tabtext] [tabtext]Rally Αυστραλίας Promo 2[/tabtext] [tabtext]Preview από τη Ford[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]

 

[Πηγή: WRC | YouTube]