“24 Ώρες Ελλάδα” για 14η φορά

Σχετικά άρθρα

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ), ανακοινώνει ότι για 14η συνεχή χρονιά διοργανώνει τον αγώνα κλασικών και ιστορικών αυτοκινήτων “24 ώρες Ελλάδα”. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Οκτωβρίου με τους συμμετέχοντες να οδηγούν σχεδόν αδιάκοπα για ένα ολόκληρο 24ωρο θυμίζοντας κάτι από τα παλιά Ράλι Ακρόπολις.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις Αχαρνές Αττικής το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 και ο τερματισμός την ίδια ώρα της Κυριακής στον Ωρωπό Αττικής και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Αλκυωνίς όπου τα πληρώματα θα απολαύσουν τον πρωϊνό καφέ τους με θέα τον Ευβοικό. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της επομένης  στα γραφεία του Συλλόγου.

Μέχρι τότε όμως άνθρωποι και αυτοκίνητα θα καλύψουν πολλά χιλιόμετρα σε Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία σε απαιτητικές όσο και όμορφες διαδρομές. Διαδρομές όπως ο Ελικώνας, ο Καρακόλιθος, το Προσήλιο, το Μπαλκόνι Γκιώνας, η Παύλιανη, η Ραχούλα, το Αρχάνι, ο Ασβέστης, η Ανάβρα, τα Φουρνά, ο Ταρζάν, το Γαρδίκι, η Αρτοτίνα, οι Πενταγιοί, η Δεσφίνα, η Λουκίσια και το Πλατανάκι.

Η δίωρη ανασυγκρότηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης της Καρδίτσας το βράδυ του Σαββάτου υπό την αιγίδα του Δήμου Καρδίτσας. Κατά την ανασυγκρότηση ο Δήμαρχος θα παραθέσει γεύμα στους αγωνιζόμενους ενώ ο κόσμος της Καρδίτσας θα μπορεί να θαυμάσει τα εξαιρετικά καλοδιατηρημένα κλασικά και ιστορικά αυτοκίνητα αλλά και τα μουσεία της πόλης τα οποία θα είναι ανοιχτά για το κοινό.

Ο αγώνας “24 ώρες Ελλάδα” ανήκει στην κατηγορία Regularity όπου οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει στις επιμέρους χρονομετρήσεις να σημειώσουν μέση ωριαία ταχύτητα 50 χλμ/ώρα. Αλυτάρχης του αγώνα θα είναι για ακόμα μία φορά ο Κος Κώστας Τσιπλαντώνης. Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν αυτοκίνητα παραγωγής μέχρι και το 1984 με το κόστος συμμετοχής να ανέρχεται στα 85 ευρώ για τα μέλη και 95 ευρώ για τα μη μέλη.

Πληροφορίες παρέχονται από τον ΣΙΣΑ στο ίντερνετ, www.sisa.gr, μέσω e-mail στο [email protected],  στο τηλέφωνο της Λέσχης 210 9704457 και στο τηλέφωνο του Αλυτάρχη 6945907010. Επίσης, το εντευκτήριο και η γραμματεία του Συλλόγου στη διεύθυνση Αντιόπης 2 & Βουλιαγμένης 258, τ.κ. 17343, Αθήνα είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα 19:00-22:00 και η γραμματεία κάθε Πέμπτη 18:30-20:00.

[Πηγή: ΣΙΣΑ]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στα 360 kW ο ισχυρότερος ταχυφορτιστής στην Ελλάδα

Ο ΣΕΑ στον Κορινό, που βρίσκεται στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, διαθέτει πλέον τον ισχυρότερο DC ταχυφορτιστή στην Ελλάδα, ο οποίος ανήκει στο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών...

Ο ΣΕΑΑ προτείνει τη μείωση του ποσού της επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικού ώστε να αυξηθούν οι δικαιούχοι

Με την κυβέρνηση να ετοιμάζει τον 3ο κύκλο του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά" που αφορά την επιδότηση για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων...

Οι τιμές των BYD Atto 3 και Seal στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των BYD Atto 3 και Seal στην Ελλάδα, με το πρώτο να ξεκινά από τις 37.990 ευρώ και το δεύτερο από...
Autoblog.gr