Τελευταία αναφορά αναφέρει ότι η Subaru θα κάνει το ντεμπούτο του BRZ Concept στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το Νοέμβριο. αλλά όμως όποια μέρη εμφανιστούν δε θα έχουν σχέση με το μοντέλο παραγωγής. Σύμφωνα με το Car & Driver, η Toyota και Subaru έχουν συμφωνήσει από κοινού να μην δείξουν ολοκληρωμένο τελικό προϊόν των μοντέλων παραγωγής των FT-86 II/BRZ μέχρι να ντεμπουτάρουν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο τον Δεκέμβριο.

Τα υπόλοιπα στοιχεία που ξέρουμε είναι ότι θα φοράνε τον ατμοσφαιρικό 2.0 λίτρων άμεσου ψεκασμού boxer κινητήρα που θα παράγει θα παράγει 200 άλογα, με το μπλοκ να είναι εξελιγμένο από τη Subaru και να χρησιμοποιεί το άμεσου ψεκασμού σύστημα D-4S της Toyota. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο μηχανικό ή εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα δύο μοντέλα θα είναι σχεδόν πανομοιότυπα, με εξαίρεση το εμπρός μέρος για λόγους διαφοροποίησης των εταιριών. Η παραλλαγή της Toyota θα πωλείται με το σήμα της Scion στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα είναι πιο φτωχά εξοπλισμένο, ενώ αυτό της Subaru θα προσφέρεται ως το καλύτερα εξοπλισμένο standard μοντέλο.

Το BRZ θα έχει κέντρο βάρους περίπου 45 εκατοστά από το έδαφος, παρόμοια με μοντέλα όπως η Porsche Cayman και Ferrari 458 Italia.

[Πηγή: Car & Driver]