Αφού πλέον έχουμε δει spy photos αλλά και video με τον ήχο με τον V6 κινητήρα της νέας Μ3 που θα κυκλοφορήσει το 2013, ήρθε η ώρα του Wildspeed να μας παρουσιάσει τη πρόταση του για το πως θα μοιάζει η επόμενη γενιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και από το ιστορικό του Wildspeed με τα επιτυχημένα του renderings, το αυτοκίνητο θα μοιάζει αρκετά με τις ακόλουθες φωτογραφίες. Σε αυτές βλέπουμε την νέα εμπρός μάσκα και φωτιστικά σώματα που πρωτοείδαμε στη sedan, με τον προφυλακτήρα να μοιάζει αρκετά με αυτόν της F10 M5, και όχι άδικα, επίσης θα φοράει κ πιο σπορ εξωτερικούς καθρέφτες.

Τώρα ότι έχει να κάνει με τα μηχανικά, δεν ξεκαθάρισε κάτι και μένουμε σε αυτά που ήδη ξέρουμε, δηλαδή στις φήμες για έναν bi ή tri-turbo αλλά είναι σχεδόν δεδομένο ότι η νέα M3 θα φορά έναν V6 3.2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 450 ίππων αφού η BMW πρόσφατα κατέθεσε στο Γερμανικό γραφείο ευρεσιτεχνίας τα σχέδια ενός V6 κινητήρα που διαθέτει 2 turbo.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, η BMW F80 M3 Sedan είναι πολύ πιθανό να λανσαριστεί στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2013, πριν από το coupe F82 M4 και αναμένετε να ντεμπουτάρει στην έκθεση της Φρανκφούρτη του 2013 σε μορφή παραγωγής.

[Πηγή: F30post]