Κι ενώ η ανάρρωση του Robert Kubica συνεχίζεται, η ομάδα τού δίνει ακόμα περισσότερο χρόνο, όσον αφορά την οδήγηση ενός μονοθεσίου Formula 1. Πολλοί πιστεύουν ότι ο Πολωνός δεν πρόκειται να είναι ξανά όσο ανταγωνιστικός ήταν πριν από το τρομακτικό ατύχημα, ενώ ο manager του υποστηρίζει ότι θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες μέχρι να ξαναδούμε τον παλιό και ταχύτατο Kubica.

Ο Gerard Lopez, μεγαλομέτοχος της Renault, δηλώνει ότι σε περίπου έναν μήνα θα εξετάσουν την κατάσταση και την ταχύτητα του 26χρονου. Τα λόγια του Lopez για τον Πολωνό είναι:

Αν ο Robert είναι στην αγορά, τότε φυσικά και θα τον πάρουμε. Το εμπορικό μας μοντέλο απαιτεί επιτυχία στις πίστες. Επίσης, καταβάλλεται κανονικά ο μισθός του Robert φέτος, παρόλο που δεν έτρεξε μαζί μας.

Θα εξετάσουμε το θέμα στις αρχές Νοεμβρίου. Ο Robert θα έχει ένα μονοθέσιο για να μας δείξει τι μπορεί να κάνει. Πλέον, η ανάλυση δεδομένων είναι τόσο καλή, ώστε να σου επιτρέπει βλέπεις αν μ’ ένα άλλο αυτοκίνητο είναι σε σωματικά σε θέση να επιστρέψει.

[Πηγή: Auto Motor und Sport | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images]

 • μακαρι ο πολωνοσ να γυρισει στο γκριντ!!!! πραγματικα το αξιζει!!!!
  αλλα ο αλλοσ εφαγε παξυμαδι στο κεφαλι και δεν το ξεπερασε….αυτοσ που κοντεψε να χασει ολοκληρο χερι 8α τα καταφερει????? μακαρι να κανω λα8οσ γιατι τον παω με 1000!!!

  • JohnnyXP64

   δεν το επαθε πανω σε αγωνα Φ1 οποτε λογικα στο υποσυνιδητο δεν ειναι το ιδιο συναισθημα οπως του αλλου μετ ο ελατηριο.

   ο ρομπερτ θα γουσταρει να μπει σε μονοθεσιο παρα πολυ, αρκει να μην ποναει….
   δεν θα φοβαται. σε WRC σιγουρα δεν θα ξαναμπει ομως και αν μπει θα ειναι με τρελη προσοχη!