Η Renault δίνει περισσότερο χρόνο στον Kubica

Σχετικά άρθρα

Κι ενώ η ανάρρωση του Robert Kubica συνεχίζεται, η ομάδα τού δίνει ακόμα περισσότερο χρόνο, όσον αφορά την οδήγηση ενός μονοθεσίου Formula 1. Πολλοί πιστεύουν ότι ο Πολωνός δεν πρόκειται να είναι ξανά όσο ανταγωνιστικός ήταν πριν από το τρομακτικό ατύχημα, ενώ ο manager του υποστηρίζει ότι θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες μέχρι να ξαναδούμε τον παλιό και ταχύτατο Kubica.

Ο Gerard Lopez, μεγαλομέτοχος της Renault, δηλώνει ότι σε περίπου έναν μήνα θα εξετάσουν την κατάσταση και την ταχύτητα του 26χρονου. Τα λόγια του Lopez για τον Πολωνό είναι:

Αν ο Robert είναι στην αγορά, τότε φυσικά και θα τον πάρουμε. Το εμπορικό μας μοντέλο απαιτεί επιτυχία στις πίστες. Επίσης, καταβάλλεται κανονικά ο μισθός του Robert φέτος, παρόλο που δεν έτρεξε μαζί μας.

Θα εξετάσουμε το θέμα στις αρχές Νοεμβρίου. Ο Robert θα έχει ένα μονοθέσιο για να μας δείξει τι μπορεί να κάνει. Πλέον, η ανάλυση δεδομένων είναι τόσο καλή, ώστε να σου επιτρέπει βλέπεις αν μ’ ένα άλλο αυτοκίνητο είναι σε σωματικά σε θέση να επιστρέψει.

[Πηγή: Auto Motor und Sport | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα