Το νέο Opel Astra Cabriolet θα είναι ξεχωριστό μοντέλο

Σχετικά άρθρα

H Opel έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι ετοιμάζει την cabrio έκδοση του Astra, δίνοντας μάλιστα και την πρώτη teaser φωτογραφία. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Mark Adams, επικεφαλής του ευρωπαϊκού σχεδιαστικού τμήματος της General Motors, μιλώντας στο βρετανικό CAR, αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο δεν θα πωλείται με το όνομα του Astra, αλλά σαν ξεχωριστό μοντέλο, με τις φήμες να θέλουν την Opel να αναβιώνει κάποιο όνομα από το παρελθόν, όπως Calibra ή Manta.

Το αυτοκίνητο θα φορά μια μαλακή υφασμάτινη οροφή, με την Opel να επανέρχεται στην υφασμάτινη οροφή αφού έχει βελτιώσει την ποιότητα του υφάσματος τόσο από πλευράς αντοχής όσο και από πλευράς μείωσης του θορύβου. Το Opel Astra Cabriolet θα διαθέτει το ίδιο σασί με αυτό που χρησιμοποιεί το Astra GTC, με χαμηλότερη ανάρτηση και φαρδύτερα μετατρόχια σε σχέση με την 5-πορτη έκδοση και αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2012 ως μοντέλο του 2013.

Ο Adams ολοκλήρωσε ότι το 2012 θα είναι χρονιά ορόσημο για την Opel αφού θα παρουσιάσει πολλά νέα αυτοκίνητα, κάνοντας τον κόσμο να αλλάξει άποψη για την εταιρία. Μιλά φυσικά για το Astra OPC, το Calibra coupe, το Junior αλλά και ένα νέο μικρό SUV που θα βασίζεται στη πλατφόρμα του Corsa.

[Πηγή: CAR]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...

To Opel Frontera επιστρέφει

Η Opel ανακοίνωσε την επιστροφή του Frontera στη γκάμα της, με το ολοκαίνουργιο SUV να παρουσιάζεται εντός του 2024. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία,...
Autoblog.gr