Ήταν Ιούλιος του 2008, όταν ο @ngel με πήρε τηλέφωνο και μου πρότεινε τότε ξεκινήσουμε μαζί ένα site με νέα από το χώρο του αυτοκινήτου, βλέποντας το κενό που υπήρχε στον τομέα αυτό στη χώρα μας. Μετά από πολλές ώρες συζητήσεων για το πως το φανταζόμαστε και πως θα θέλαμε να είναι, αφού θέλαμε να φτιάξουμε το site που θα διαβάζαμε εμείς οι ίδιοι, αρχίσαμε να ψάχνουμε για το πως θα το ονομάσουμε. Οι ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι ήταν πολλές, και κάπου ανάμεσα τους και το όνομα Autoblog. Μικρό, γρήγορο, εύκολο, δεν αργήσαμε να καταλάβουμε ότι αυτό θα πρέπει να είναι το όνομα του site που θέλαμε να δημιουργήσουμε τότε.

Κάπως έτσι, την 1η Αυγούστου του 2008 -διακοπές ήμουν θυμάμαι τότε- χτυπάει το κινητό μου και ο @ngel μου λέει ότι το Autoblog.gr είναι στον αέρα. Δύο άτομα αρχίσαμε δειλά – δειλά, να βάζουμε τις βάσεις του Autoblog.gr. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τρία χρόνια και δύο μήνες αργότερα, καταφέραμε να ξεπεράσουμε τον μαγικό αριθμό των 10.000 άρθρων. Αν μας έλεγε κάποιος πριν τρία χρόνια, ότι το AutoBlog.gr θα είχε τέτοια πορεία, ακόμη και εμείς οι ίδιοι θα τον χαρακτηρίζαμε τρελό, αλλά υπολογίζαμε χωρίς όλους εσάς που μας διαβάζεται καθημερινά.

Ξεκινήσαμε μόνοι μας, όμως στη πορεία ένωσαν την αγάπη τους για το αυτοκίνητο με τη δική μας παιδιά όπως ο PascaL 309 Hawk, ο Gazokiller, ο Alx.Aiwa, ο Panos 225, και ο Sofokles, που αφιερώνουν αρκετές ώρες από το χρόνο τους γι αυτό που αγαπούν όσο κι εμείς. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους έγραψαν έστω και ένα άρθρο στο Autoblog.gr, αφήνοντας το δικό του στίγμα στην μέχρι τώρα πορεία του. Κατ’αρχάς τα κορίτσια μας Antzi, Depy, Ntina, και Sibizoula, καθώς και τους Bapmikos 46, Automan, Nikitas_mic, Drifter, Mavrosipotis, ZenMeister, Yiannis, Antonis, b21models, FRee-tezas, Nikos_x! Να είστε καλά παιδιά. Ένα ευχαριστώ πραγματικά είναι λίγο.

Αλλά πάνω από όλα θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ, μέσα από τη καρδιά μας, σε όλους εσάς, τους αναγνώστες του Autoblog, που αποτελείτε το λόγο που υπάρχει το Autoblog.gr. Το έχουμε πει τόσες φορές ότι το Autoblog είναι οι αναγνώστες του, και το έχουμε αποδείξει ακόμη περισσότερες. Ευχαριστούμε όλους εσάς που καθημερινά, αφιερώνεται λίγο από τον χρόνο σας για να μας διαβάζετε. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την στήριξη που μας δείχνετε καθημερινά, και να ξέρετε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσο γίνεται περισσότερα θέματα, ώστε να καλύψουμε, όσο είναι δυνατόν, στο μεγαλύτερο βαθμό τα νέα στον τομέα της αυτοκίνησης.

Κάνοντας την αυτοκριτική μας, θα παραδεχτούμε ότι μερικές φορές μπορεί να έχουμε κάνει λάθη, άνθρωποι είμαστε και εμείς. Πραγματικά θα μπορούσαμε να γράφουμε με τις ώρες για το τι έχουμε περάσει μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια αλλά πάντα κρατάμε τις καλές στιγμές, οι κακές μας κάνουν πιο δυνατούς και συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και αγάπη γι αυτό που κάνουμε. It’s Party Time τώρα. Έτσι για το τέλος, σου αφήσαμε μερικά στατιστικά ώστε να δεις το Autoblog.gr σε αριθμούς.

[one_half]

  • Σύνολο Άρθρων: 10.033
  • Σχόλια: 74.289
  • Φωτογραφίες: 115.640
  • Galleries: 5.891

[/one_half] [one_half_last]

  • Συνολικά Pageviews: 68.652.545
  • Facebook Funpage: 4.094
  • Twitter Followers: 1.029
  • YouTube Videos: 604

[/one_half_last]

Autoblog.gr Team: Proudly Power by You. Τα καλύτερα έρχονται.