Τα τελευταία νέα για τον Robert Kubica δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Μπορεί ο Πολωνός να μην αντιμετωπίζει προβλήματα στην αποκατάστασή του, ωστόσο, σύμφωνα με την γιατρό του, Dr Riccardo Ceccarelli, ο 26χρονος πιλότος χρειάζεται μερικούς ακόμα μήνες, ώστε να μπορέσει να καθίσει και πάλι στο cockpit ενός μονοθεσίου της Formula 1.

Στόχος μας είναι να τον φέρουμε πίσω στη Formula 1. Αλλά θα χρειαστούν ακόμα μερικοί μήνες αποκατάστασης. Τα τραύματα ήταν τόσο άσχημα, και πολλοί συνάδελφοί του και ειδικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο να επιστρέψει πίσω από το τιμόνι.

Ο γιατρός τονίζει ότι η κατάσταση του συμπαθή Πολωνού βελτιώνεται συνεχώς, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα τον δούμε σίγουρα ν’ αγωνίζεται στους πρώτους αγώνες της νέας σεζόν, παρά το γεγονός ότι έχει πάρει περισσότερο χρόνο από την ομάδα του.

Κλινικά, σιγά-σιγά τα πάντα έχουν βελτιωθεί, και η ελπίδα να τον δούμε να τρέχει το 2012 γίνεται όλο και πιο δυνατή.


[Πηγή: GMM | Photo Copyright: REUTERS/Leonhard Foeger]

  • Άντε να γυρίσει! μας έλειψε φέτος!

  • ας αρχίσουμε κ (σχεδον) επίσημα να ψάχνουμε ποιο θα ειναι το οδηγικο δίδυμο της Renault του χρόνου…
    θα μείνει ως εχει αρχικά κ μολις ειναι καλα ο Kubica θα παρει τη θέση κάποιου απο τους 2;;;
    απο την αλλη θα μπορει κ θα ειναι σε θεση να οδηγησει μονοθεσιο μεσα στη χρονια χωρις να εχει κανει δοκιμές, μιας κ ξέρουμε οτι απαγορεύονται??
    ή θα παει στράφη κ η επομενη χρονια κ θα δουμε κανα Kimi ή καμια άλη έκπληξη…γιατι αν μείνει με το υπαρχουν δίδυμο…την πάτησε!!

    • to elega poso kairo πωσ αυτα τα χρονικα περιθωρια που διναν για τον πολωνο ηταν πολυ αισιοδοξα….κριμα…..