Τον Ιανουάριο του 2010 ο Uwe Gemballa παρουσίασε την Gemballa MIG-U1 με βάση την Ferrari Enzo. Φιλοδοξία του ήταν να κατασκευάσει 25 MIG-U1 αλλά σχεδόν δύο χρόνια αργότερα η MIG-U1 παραμένει ένα μοναδικό one-off, προφανώς επηρεασμένη από τον θάνατο του ιδρυτή της εταιρίας. Το μόνο MIG-U1 στον κόσμο βρίσκεται στο Dubai.

Το αυτοκίνητο διαθέτει νέο σπόιλερ μπροστά που παράγει 35 κιλά περισσότερη κάθετη αεροδυναμική πίεση ενώ τα πλαϊνά αεροδυναμικά βοηθήματα δίπλα από τις πόρτες διαχέουν τον αέρα στην πίσω αεροτομή και στον διαχύτη. Μάλιστα η αεροτομή ρυθμίζεται μόνη της σε ταχύτητες πάνω των 120 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο πλέον έχει φαρδύνει κατά 80mm μπροστά και 100mm πίσω.

Οι τεχνικοί της Gemballa εφοδίασαν το Mig-U1 με υδραυλικό σύστημα που μπορεί να ανυψώσει το αυτοκίνητο κατά 45mm ώστε να μπορεί να περνάει με άνεση διάφορα σαμαράκια κτλ. Ζάντες 20″ με λάστιχα 265/35 μπροστά και 335/30 πίσω και carbon φρένα ολοκληρώνουν τις εξωτερικές αλλαγές. Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί σύστημα πλοήγησης 7″ με δυνατότητα DVD player και σύνδεση iPod συνολικής απόδοσης 950 Watt.

[Πηγή: 3rabcars]