Το σίριαλ της εξαφάνισης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Gemballa, Uwe Gemballa φαίνεται ότι οδεύει προς το τέλος του καθώς λέγεται ότι βρέθηκε το πτώμα του στα βουνά της Ν. Αφρικής […]

Η ιστορία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2010 όταν ο Uwe εξαφανίστηκε σχεδόν με την άφιξή του στη Ν. Αφρική όπου και είχε πάει για επαγγελματικούς λόγους. Για πάρα πολύ καιρό δεν υπήρχε κανένα νέο για τον Γερμανό ωστόσο τα σενάρια για σκιερές υποθέσεις και σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα στην περιοχή έδιναν και έπαιρναν.

Φήμες που έλεγαν ότι ο Uwe είχε δυσκολίες στην πληρωμή των υπαλλήλων του και ότι η εταιρία του είχε πάρει τον δρόμο της χρεοκοπίας έκαναν τα σενάρια να φαίνονται όλο και πιο αληθινά.

Ένα από τα πιο πιθανά σενάρια έλεγε ότι ο Uwe Gemballa είχε στραφεί στον Radovan Krejcir, Τσέχο φυγά και νονό του οργανωμένου εγκλήματος στη Ν. Αφρική, για κάποιου είδους “επιχειρηματική συμφωνία” που θα τον έβγαζε από τα οικονομικά προβλήματα στα οποία είχε περιέλθει. Η φήμη αυτή έγινε πραγματικότητα όταν ο πρώην επιχειρηματικός συνεργάτης του Krejcir, Juan Meyer, κατέθεσε στην αστυνομία και επιβεβαίωσε αυτό που ακουγόταν για καιρό. Επίσης κατέθεσε ότι ο Gemballa ήταν πίσω στις πληρωμές του στον Krejcir και αυτό ήταν που του κόστισε τη ζωή.

Ακόμα και τώρα δεν έχουμε μάθει ολόκληρη την αλήθεια και κάποιος αναρωτιέται αν τελικά θα την μάθουμε ωστόσο είναι περίεργο πως ένας βελτιωτής αυτοκινήτων στρέφεται στην μαφία όταν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και αν η “συνεργασία” τους ήταν μόνο προς το τέλος. Όσον αφορά την εταιρία αυτή προς το παρόν φαίνεται να εξακολουθεί να υπάρχει καθώς πέρασε στα χέρια των εργαζομένων της οι οποίοι τώρα προσπαθούν να την σώσουν από την πτώχευση.

[Πηγή: stern.de]