Στη παραγωγή το Audi Urban concept

Σχετικά άρθρα

Η VW θα βγάλει στη παραγωγή το XL1 concept και η Audi δεν μπορούσε να μην έχει αντίστοιχο μοντέλο, και έτσι φήμες θέλουν τους Γερμανούς να βγάζουν στη παραγωγή το Urban concept που είδαμε στη Φρανκφούρτη. Και αυτό θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή, αφού το CAR αναφέρει ότι το μοντέλο θα βγει σε μόλις 999 μονάδες με την παραγωγή του να ξεκινά το 2013.

Το πρωτότυπο ζυγίζει 480 κιλά και μηχανικά φορά 2 ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύς 15 kW (20 ίππων) και 47 Nm ροπής οι οποίοι τροφοδοτούνται από μια μπαταρία ιόντων-λιθίου 7.1 kWh 90 κιλών. Η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα μέσω ενός μονοτάχυτου αυτόματου κιβωτίου με τα 0-60 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 6 δευτ. και τα 0-100 χλμ/ώρα σε 16.9 δευτ, πιάνοντας ταυτόχρονα και την τελική του ταχύτητα.

Έχει αυτονομία 73 χλμ και οι μπαταρίες φορτίζουν πλήρως μέσα σε 20 λεπτά μέσω ταχυφορτιστή 400 Volt, και σε 1 ώρα μέσω απλής οικιακής πρίζας. Το πρωτότυπο φορτίζει ασύρματα χάρη στη νέα τεχνολογία Audi Wireless Charging με την διαδικασία φόρτισης να σταματά αυτόματα μόλις οι μπαταρίες φορτίσουν 100%.

[Πηγή: CAR]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...