Όλα τα ρεκόρ θέλει να σπάσει ο Sebastian Vettel. Ο Γερμανός θα ξεκινήσει για 14η φορά φέτος από την καλύτερη δυνατή θέση, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Nigel Mansell το 1992, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη. Χθες, δεν ήταν ικανοποιημένος από το μονοθέσιό του, όμως σήμερα, τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο, αφού η συμπεριφορά της RB7 βελτιώθηκε αισθητά, και ο Πρωταθλητής πήρα τα μέγιστα από αυτή.

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Χθες, δεν ήμουν πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μου και με το αυτοκίνητο, και δεν ένιωθα άνετα. Σήμερα, τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα όταν βγήκαμε έξω, αλλά το απόγευμα, όταν ο ήλιος έπεφτε, είχα πολύ καλύτερη αίσθηση του αυτοκινήτου. Η McLaren φάνηκε δυνατή όλο το Σαββατοκύριακο, αλλά σκέφτηκα ότι αν τα κάνω όλα σωστά, τότε θα έχω στο Q3 την ευκαιρία για την pole, και έτσι έγινε. Είναι πολύ ευχαριστημένος με την pole και είναι πολύ ιδιαίτερο να έχεις ισοφαρίσει τον Nigel Mansell, επίσης. Μια φαντασιακή χρονιά, η οποία ακόμα δεν έχει τελειώσει, οπότε ανυπομονώ γι’ αύριο.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images/Red Bull Racing]

 • ααχαχχαχαχχα
  ο βετελ ειναι ο μοναδικοσ που γουσταρει να τρεχει στο πρωτα8λημα οταν ολοι οι αλλοι (οδηγοι μηχανικοι 8εατεσ) παρακαλανε να τελειωσει!!!! :-P
  δικαιωσ μιασ και η χρονια του ανηκει!!!!!!!!!

  • Iceman_Kimi

   Η χρονιά αυτή του Vettel μου θυμίζει το 2002 και το 2004 με τον Schumacher να τα σαρώνει όλα και οι υπόλοιποι απλά να θέλουν να τελειώσει το πρωτάθλημα.

  • αυτο ακριβωσ!!!! :-)

  • Iceman_Kimi

   Γιατί όμως τώρα δεν λέει κανείς ότι η χρονιά ήταν βαρετή και βλέπουμε μόνο τον Vettel να κερδίζει και κανέναν άλλον και ότι έτσι καταστρέφεται το πρωτάθλημα και όλα αυτά τα κουραφέξαλα που ακούγαμε επι εποχής Schumacher που σάρωνε. Εντάξει ο άνθρωπος μπορούσε και κέρδιζε. Και να μην ξεχνάμε οτι μεγάλο μερίδιο στην τεράστια απήχηση που έχει το σπορ είναι υπεύθυνος αυτός. 

   Και για να σας προλάβω και για τα αρνητικά όχι μόνο για τα θετικά.