Το event της Red Bull για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων [w/videos]

Σχετικά άρθρα

Η Red Bull Racing το περασμένο Σάββατο, διοργάνωσε το “Red Bull Home Run” για να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος οδηγών και κατασκευαστών της Formula 1. To event έλαβε χώρα στο κέντρο του Milton Keynes της Αγγλίας την πόλη που εδρεύει η ομάδα. Όλοι οι πρωταγωνιστές ήταν εκεί: Sebastian Vettel, Christian Horner, Adrian Newey και Mark Webber.

To event παρουσιάστηκε από τους παρουσιαστές του BBC Jake Humphrey και David Coulthard, και με τους Vettel και Webber να προσφέρουν θέαμα στο κοινό, κάνοντας πολλά donuts. Στο event συμμετείχε και ο stunt rider της Red Bull, Chris Pfeiffer αλλά και Coulthard ο οποίος οδήγησε ένα Toyota Campry Nascar. To event τελείωσε με τους πρωταγωνιστές να χαιρετούν τον κόσμο πάνω σε δυο Infinity G Cabrio και να δίνουν ραντεβού για του χρόνου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στέργιο (LJ). Το Autoblog βρίσκεται παντού χάρη στους αναγνώστες του. Εξάλλου το έχουμε πει τόσες φορές, το Autoblog είναι οι αναγνώστες του. Enjoy!

[tabs slidertype=”top tabs” fx=”slide”] [tabcontainer] [tabtext]Video 1[/tabtext] [tabtext]Video 2[/tabtext] [tabtext]Video 3[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα