Zanardi: Ο Hamilton είναι ο πιο ταλαντούχος οδηγός που έχω δει

Σχετικά άρθρα

Η δυσκολότερη σεζόν για τον Lewis Hamilton ήταν το 2011. Οι γνώμες για τον Βρετανό οδηγό διίστανται, καθώς έχει υποστηρικτές, αλλά και κάποιους που επιλέγουν να ασκήσουν κριτική στη φετινή του οδήγηση. Ένας απ’ αυτούς που είναι στο πλευρό του Πρωταθλητή του 2008 είναι ο πρώην Ιταλός οδηγός της Formula 1, Alex Zanardi.

Ο Zanardi, ο οποίος έχει υποστεί ακρωτηριασμό στα κάτω άκρα, ύστερα από ατύχημα το 2001, υπερασπίζεται τον Hamilton, ενώ τονίζει ότι είναι ο πιο ταλαντούχος οδηγός που έχει δει ποτέ.

Ο Lewis είχε μια απογοητευτική χρονιά, όμως είναι ο πιο ταλαντούχος οδηγός που έχω δει ή έχω συναντήσει ποτέ, κατά τη γνώμη μου. Ακόμα και από άποψη ωριμότητας, το 99% των ανθρώπων που έχω γνωρίσει δεν είναι ούτε καν κοντά στον Lewis Hamilton.

Εννοώ, στην ηλικία του, αν μου είχε συμβεί αυτό που συνέβη σ’ αυτόν, θα πήγαινα με το μεγαλύτερο σκάφος στο Monte Carlo και μ’ ένα χρυσό ρολόι Rolex, θα κοιτούσα τους ανθρώπους και θα τους έλεγα: “Τι στο διάολο θέλετε από μένα;”

Στις 7 Ιανουαρίου, ο “Billion Dollar Man” θα κλείσει τα 27, και τη στιγμή που κάποιοι πιστεύουν ότι είναι εξαιρετικά ανώριμος, ο 45χρονος έχει εντελώς αντίθετη άποψη.

Ο Lewis Hamilton είναι ένας πολύ σοφός άνθρωπος. Είχα το προνόμιο να του πάρω συνέντευξη για ένα ιταλικό περιοδικό, και ανακάλυψα ότι είναι πραγματικά πάρα πολύ ώριμος για την ηλικία του. Έτσι, είμαι σίγουρος πως θα πάρει το μάθημά του. Στην πραγματικότητα, είμαι σίγουρος ότι έχει πάρει το μάθημά του. Αυτός που είναι σε θέση να γίνει αυτός που μπορεί να επιστρέψει, παρά την τεράστια πίεση που του έχει ασκηθεί απ’ όλη την Αγγλία, είναι ο Lewis Hamilton.


[Πηγή: Telegraph | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr