Video: McLaren MP4-12C HS [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Η McLaren στα τέλη Αυγούστου είχε παρουσιάσει το Special Operations τμήμα της, ή αλλιώς το Exclusive τμήμα που μπορεί να σου κάνει την MP4-12C όπως την επιθυμείς. Μία παρόμοια McLaren MP4-12C κυκλοφορεί στο Miami της Florida το οποίο έχει τα αρχικά HS στο λογότυπο. Ο τύπος που ανέβασε το video στο YouTube αναφέρει ότι το HS είναι τα αρχικά των λέξεων High Sport και δεν πρόκειται απλά για ένα αυτοκίνητο που έχει δεχτεί τις βελτιώσεις του τμήματος Special Operations, αλλά για μια ειδική έκδοση της MP4-12C, η οποία έχει βγει σε μόλις 5 μονάδες σε όλο τον κόσμο.

Ανανέωση: Τελικά πρόκειται για μια ειδική έκδοση του τμήματος της McLaren, Special Operations, θα βγει σε μόλις 5 μονάδες και διαθέτει νέο προφυλακτήρα που αυξάνει την κάθετη δύναμη αλλά και την ροή προς τα intercooler του turbo κινητήρα με την ιπποδύναμη της να έχει αυξηθεί κατά 75 άλογα. Στο πίσω μέρος υπάρχει νέος προφυλακτήρας με αεραγωγούς παρόμοιους με αυτούς της αγωνιστικής MP4-12C GT3, διαχύτη και νέα αεροτομή. Ένα από τα αυτοκίνητο έχει κρατήσει ο ίδιος ο Ron Dennis, ενώ το δεύτερο το έχει αγοράσει ο διάδοχος του θρόνου του Μπαχρέιν.

http://www.youtube.com/watch?v=SCSeSzWp9_I&feature=player_embedded

[Πηγή: YouTube , Mclarenlife]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...