Η ιταλική καροσερί Castagna Milano μετά το ειδικό 500αράκι που είχε κάνει στον Muammar Gaddafi, είπε να κάνει κάτι μεγαλύτερο, μετατρέποντας τρία Fiat 500 σε λιμουζίνες. Τα αυτοκίνητα έχουνε μήκος 5.32 μέτρα (από τα 3.5 μέτρα του κανονικού Fiat 500) με το μεταξόνιο να έχει μεγαλώνει από τα 2.3 μέτρα στα 4.1 μέτρα, ενώ το ύψος τους έχει αυξηθεί κατά 9 εκ. από 1.49 μέτρα στα 1.58 μέτρα.

Τα έχει ονομάσει LimoSun, LimoCity και LimoCity Presidential και το πρώτο βασίζεται πάνω στο Fiat 500c και έχει σχεδιαστεί για τις παραλίες της Μέσης Ανατολής με τους πίσω τέσσερις επιβάτες να κάθονται διαμετρικά αντίθετα με τις πόρτες και την οροφή να μπορούν να κλείσουν με διάφανα πάνελς. Η LimoCity είναι η κλειστή έκδοση της LimoSun, διαθέτει έναν κυκλικό καναπέ, mini-bar και ηλεκτρικά συρόμενες πόρτες.

Τέλος η LimoCity President μετατρέπει το Fiat 500 σε λιμουζίνα για την αγορά της Αμερικής και μηχανικά φορά 2 ηλεκτροκινητήρες που του δίνουν μέγιστη ταχύτητα 160 χλμ/ώρα με αυτονομία 250 χλμ.

[Πηγή: Quattroruote]

 • poios  ο λογοσ να παρω μια μικρη-τεραστια λιμουζινα????????????? ποιοσ????????????

  • γιατί είναι ομορφούλι κ γλυκούλι!!
   looooool

  • e αμα ειναι το βαφω και ροζ!!!!!! τοτε να δεισ τι γλυκουλι ειναι!!!!  :-P
   αποψη μου αν ειναι να αγορασεισ αυτοκινητο πανω απο 5μετρα…..πρεπει να ειναι μαυρο!!!!!! και με τοσο μαυρο τζαμι που να μην ξεσ ποιοσ θα σε κοιταξει!!!! και πανω απολα τοσο κακο που απλα δεν το κοιτασ καταματα!!!!!!  :-P

 • MitsosDaBest

  Δεν είναι άσχημο…