Επίσημο: Το Sky Sports θα δείχνει την F1 στην Αγγλία σε νέο κανάλι

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Ιούλιο, είχε γίνει γνωστό ότι το BBC δεν ανανέωσε την σύμβαση με την FOM για το 2012 λόγω περικοπών και έτσι θα προβάλει τους μισούς αγώνες της F1 στην Αγγλία, με το συνδρομητικό Sky Sports να δείχνει όλους τους αγώνες. Η συμφωνία θα ισχύει από το 2012 έως και το 2018 με το Sky sports να δείχνει live όλους τους αγώνες, τις κατατακτήριες και τις δοκιμές ενώ το BBC θα καλύπτει τους μισούς μόνο αγώνες και όχι πλήρως, όπως κάνει τόσα χρόνια, αλλά μόνο με highlights.

Πλέον το κανάλι του Murdoch, ανακοίνωσε ότι δημιουργεί ένα νέο κανάλι, το Sky Sports F1, το οποίο θα εκπέμπει σε HD, δεν θα έχει διαφημίσεις και θα προβάλει όλες τις δοκιμές, τις κατατακτήριες αλλά και τους αγώνες της Formula 1. Τις ημέρες που δεν θα υπάρχει αγώνας, θα προβάλει συνεντεύξεις των ανθρώπων της Formula 1 αλλά και επαναλήψεις των αγώνων.

Το Sky Sports F1 θα παρέχεται στους υφιστάμενους συνδρομητές του Sky, αλλά θα είναι διαθέσιμο και από άλλους παρόχους, όπως η Virgin Media, η οποία υπέγραψε σχετική συμφωνία με το Sky. Τέλος το Sky ανακοίνωσε και τους 3 παρουσιαστές των αγώνων, τρεις πρώην πιλότους της F1. Πρόκειται για τους Martin Brundle, Anthony Davidson και Damon Hill.

[Πηγή: Sky | Photo Copyright: Hoch Zwei]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...