Ολοκληρώθηκε το shakedown της MP4-27

Σχετικά άρθρα

Μπορεί ο Jenson Button να είναι ο πρώτος που θα οδηγήσει την MP4-27 στην πίστα της Χερέθ, ωστόσο χθες, το shakedown πραγματοποίησε ο δεύτερος δοκιμαστής της McLaren και οδηγός της McLaren GT3, Oliver Turvey. Αυτό που έκανε η McLaren ήταν έλεγχοι στα νέα συστήματα της MP4-27, ώστε να διασφαλίσουν ότι τ’ αποτελέσματα ήταν αυτά που περίμεναν. Ο 24χρονος έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter:

Ήταν τιμή μου να είμαι ο πρώτος που οδηγώ την McLaren MP4-27 σήμερα, απόλαυσα κάθε στιγμή. Τα πράγματα πήγαν καλά, αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζω πόση καλή είναι η απόδοση, μέχρι να είμαστε στην πίστα, την επόμενη εβδομάδα στη Χερέθ. Ήταν μια φανταστική εμπειρία να οδηγείς το νέο μονοθέσιο.

Οι δοκιμές της Χερέθ ξεκινούν στις 7 Φεβρουαρίου, αλλά στο πρώτο φετινό τεστ, οι ομάδες με τα νέα μονοθέσια θα ολοκληρώσουν κάποιες δοκιμές στα νέα τους συστήματα. Έτσι, είναι σχεδόν απίθανο να δούμε κάποιες αναβαθμίσεις, και, όπως γράφω πολύ συχνά, δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα από τους χρόνους των δοκιμών. Η πραγματική απόδοση των νέων αυτοκινήτων θα φανεί στο πρώτο Grand Prix, αφού τα μονοθέσια θα έχουν αλλάξει, ενώ οι ομάδες και οι οδηγοί θα πρέπει να δείξουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

[Πηγή: Twitter]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...