Όλα τα παραπάνω έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στη πόλη Santa Catarina της Αυστραλίας, ένα Nissan GT-R τράκαρε από πίσω ένα VW Polo Sedan προτού τελικά το Godzilla καταλήξει σε ένα χαντάκι. Ο οδηγός του GT-R δήλωσε ότι ένα τρίτο αυτοκίνητο χτύπησε αυτόν προτού πέσει πάνω στο Polo, αλλά οι αυτόπτες μάρτυρες έχουνε διαφορετική άποψη αφού δήλωσαν ότι το GT-R έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και έπεσε μόνος του πάνω στο Polo. Ο πίσω επιβάτης του Polo έσπασε το πόδι του, ενώ αυτό που εξόργισε τους αυτόπτες μάρτυρες ήταν ότι μετά το ατύχημα, ο νεαρός οδηγός πήρε απευθείας τηλέφωνο τον πατέρα του, χωρίς να δώσει σημασία στους τραυματισμένους ανθρώπους στο Polo.

Ένας γαμπρός στον δρόμο για τον γάμο του, τράκαρε την μισθωμένη  Lamborghini Gallardo του όπου τελικά αυτή κατέληξε πάνω σε ένα έναν φράχτη λίγο έξω από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ο γαμπρός είπε στην αστυνομία ότι έχασε τον έλεγχο της Gallardo λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι ζημιές της Gallardo είναι μικρές και δεν ευθύνεται η ταχύτητα. Μετά το ατύχημα, ο γαμπρός τηλεφώνησε στην εταιρία που νοίκιασε την Gallardo και αφού ανέφερε το περιστατικό, είπε ότι θα συνεχίσει με τα πόδια μέχρι την εκκλησία, αφού αλλιώς θα αργούσε να πάει στον γάμο του, όπου τελικά έφτασε έγκαιρα.

Τέλος μια γυναίκα στην Kuala Lumpur αφού είχε τρακάρει με τρία άλλα αυτοκίνητα, κατέληξε τελικά μέσα σε ένα κατάστημα με superbikes προκαλώντας σε αυτό ζημίες μεγαλύτερες των €125.000.

[Πηγή: Super Acidentes, 9 News, Thestar]