Στήνει μπλόκα το ΣΔΟΕ για τα τέλη κυκλοφορίας

Σχετικά άρθρα

Το ΣΔΟΕ ετοιμάζεται να στήσει μπλόκα στα διόδια, αφού εκτιμάται ότι πλήθος ιδιοκτητών Ι.Χ μεγάλου κυβισμού έχουν μπει στον πειρασμό είτε να κολλήσουν στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους σήματα τελών κυκλοφορίας από παπάκια, είτε, σε πιο προχωρημένα σενάρια, να κυκλοφορούν ακόμα και με πλαστές πινακίδες.

Το σχέδιο υπήρχε στον προγραμματισμό ελέγχων του ΣΔΟΕ, παίρνει όμως μπροστά μετά τη σύλληψη αστυνομικού στη Ροδόπη ο οποίος είχε καταθέσει τις πινακίδες του τζιπ του και τις είχε αντικαταστήσει με πλαστές, ενώ είχε αγοράσει σήμα τελών κυκλοφορίας για παπάκι και το είχε κολλήσει στο αυτοκίνητο. Η σύλληψη έγινε στις 9 Φεβρουαρίου, στην περιοχή Σαπών του Νομού Ροδόπης.

Συνελήφθη ένας αστυνομικός να κυκλοφορεί με όχημα τύπου τζιπ και κυβισμού 2.000 κ.ε με πλαστές πινακίδες. Ο αστυνομικός νωρίτερα επικαλούμενος απώλεια της άδειας κυκλοφορίας, πήγε στη διεύθυνση Μεταφορών και έβγαλε αντίγραφο αδείας.

Στη συνέχεια πήγε στην εφορία του και κατέθεσε τις πινακίδες, υποβάλλοντας το αντίγραφο αδείας. Έτσι κράτησε την αρχική άδεια κυκλοφορίας. Έβαλε πλαστές πινακίδες, κόλλησε και ένα σήμα τελών κυκλοφορίας από ένα δίκυκλο που είχε στην κατοχή του και θεώρησε ότι μπορεί να κυκλοφορεί κανονικά.

Συνελήφθη από το ΣΔΟΕ, η υπόθεσή του εκδικάστηκε στις 10 Φεβρουαρίου ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ροδόπης, το οποίο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή διατάσσοντας παράλληλα τη δήμευση του αυτοκινήτου που είχε κατασχεθεί στο μεταξύ από το ΣΔΟΕ.

[Πηγή: Marketbeast]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Σπύρος Πανόπουλος πουλά σκούπες και φαράσια

Το Chaos μπορεί να περιμένει μιας και ο Σπύρος Πανόπουλος έκανε γνωστό πως βγάζει στην αγορά σκούπες και φαράσια που έχει σχεδιάσει ο ίδιος. Τα...

Οι τιμές του ανανεωμένου Hyundai Bayon

Διαθέσιμο είναι πλέον στην Ελλάδα το ανανεωμένο Hyundai Bayon, με το μικρό crossover να ξεκινά από τις 19.340 ευρώ. Το μοντέλο εξοπλίζεται με τον...

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα από 1η Μαΐου

Από την Τετάρτη 1 Μαΐου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν άρση της ακινησίας των οχημάτων τους, πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με...