Θυμάσαι τα δύο Hummer H2 που έπεσαν μέσα σε μια παγωμένη λίμνη στην Ουγγαρία; Κάποιος Αμερικάνος στην Ουάσιγκτον πήγε να κάνει το ίδιο, αλλά είχε ακριβώς και αυτός την ίδια τύχη. Ο πάγος στην λίμνη  Moses δεν άντεξε το βάρους του θηριώδους SUV και έτσι το Hummer βρέθηκε μέσα στη λίμνη. Το παράξενο της ιστορίας είναι ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή.

Η αστυνομία επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του αυτοκίνητου και αυτοί τους ενημέρωσαν ότι ήταν διακοπές. Καλά κατάλαβες. Το αυτοκίνητο το έκλεψαν με τους κλέφτες να είχανε την φαεινή ιδέα να παίξουνε με αυτό μέσα στην παγωμένη λίμνη.

Από την άλλη ένα χρωμιομένο Audi R8 με πινακίδες από την Βόνη της Γερμανίας είχε την ατυχία να τρακάρει κάπου στο Λονδίνο χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι έχει πάθει σοβαρές ζημιές.

Τέλος 2 Rolls Royce Phantom τράκαραν στην Κίνα. Η πρώτη τράκαρε με ένα Mitsubishi Lancer το οποίο το οδηγούσε ένας 21-χρονος ο οποίος έχασε τον έλεγχο του Lancer και τράκαρε την αξίας 12 εκατ. γιουάν, (1.42 εκατ. ευρώ) Phantom. Η ζημιά ανέρχεται στις 800.000 γιουάν (95.000 ευρώ) με τα 500.000 να τα καλύπτει η ασφαλιστική του 21-χρονου. Τα υπόλοιπα 300.000 γιουάν (35.500 ευρώ) πρέπει να τα πληρώσει ο 21-χρονος ο οποίος έχει μισθό 2.000 γιουάν (236 ευρώ) μηνιαίως. Ωστόσο υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσει το παραμικρό επειδή η Phantom δεν έχει πινακίδες ενώ ήταν και παράνομα παρκαρισμένη.

Η δεύτερη Phantom, δεν είχε την ίδια τύχη με την πρώτη, αφού το μπροστά μέρος της φαίνεται ότι διαλύθηκε εντελώς όταν τράκαρα με ένα απορριμματοφόρο στην πόλη Jinghong της επαρχίας Yunnan. Η ζημιά ανέρχεται σε 1 εκατ. γιουάν, (118.300 ευρώ) και υπαίτιος για το ατύχημα ήταν ο οδηγός της RR ο οποίος προσπάθησε να προσπεράσει το απορριμματοφόρο.

[Πηγή:  Car News ChinaCarLifeBlog, Washington State Fish and Wildlife Police]