Μία από τις ομάδες που προκαλέσει συζητήσεις για την απόδοσή της είναι η Lotus, καθώς η E20 δείχνει να είναι ένα αξιόλογο και γρήγορο μονοθέσιο. Φυσικά, είναι πολύ δύσκολο να δούμε το βρετανικό μονοθέσιο να μάχεται για τις πρώτες θέσεις, αφού οι χρόνοι των δοκιμών δε μας λένε και πολλά, παρόλο που η Lotus σημείωσε 4 πρωτιές στις 9 μέρες που συμμετείχε με τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο Romain Grosjean γνωρίζει ότι αυτό δε σημαίνει ότι το μονοθέσιό του είναι ένα από τα πρώτα σε ταχύτητα, όμως υποστηρίζει ότι μπορεί ν’ ανταγωνιστεί τις Ferrari και Mercedes, οι οποίες δείχνουν να υστερούν σε σχέση με τις Red Bull και McLaren.

Φαίνεται να μπορούμε να παλέψουμε με τις Mercedes και Ferrari, αλλά ίσως και η Force India να είναι δυνατή. Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε για την ανταγωνιστικότητα των ομάδων, αλλά πιστεύω ότι η Red Bull και η McLaren είναι μπροστά μας, φαίνονται πολύ δυνατές. Αλλά, εμείς μπορεί να τερματίσουμε στο βάθρο. Φέτος, θέλουμε να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και να περάσουμε μία από τις ομάδες μπροστά μας.

Αυτό που υποστηρίζουν όλοι είναι ότι αυτή τη στιγμή, τα δύο ταχύτερα μονοθέσια είναι η RB8 και η MP4-27. Για να δούμε, θα δικαιωθούν;

[Πηγή: ESPNF1 | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

  • Emmanouil

    Min ksexnate tin Ferrari, ta pragmata den einai toso asxima oso lene poloi!!!

    • Ελπίζω ν’ απευθύνεσαι στη Lotus, γιατί δε δίνω σημασία σε δηλώσεις! Μπορεί να τις γράφω, αλλά δε σημαίνει ότι τις δίνω πολλή σημασία…  ;)))