Ο Kubica δεν μπορεί να σηκώσει ούτε ποτήρι, αποκαλύπτει ο Alguersuari!

Σχετικά άρθρα

Τα τελευταία νέα για τον Robert Kubica δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ευχάριστα. Πριν από μερικές μέρες, κάποιος φίλος του μας μίλησε για την κατάσταση του Πολωνού, αλλά ίσως να έκρυψε κάτι, αν κοιτάξουμε τις δηλώσεις του πρώην πιλότου της Formula 1, Jaime Alguersuari. Τι μας λέει ο Ισπανός; Κάτι που ευχόμαστε να μην είναι αλήθεια, γιατί είναι από τις χειρότερες ειδήσεις που διαβάζουμε για τον 27χρονο. Σύμφωνα με τον Alguersuari, ο Kubica δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του ούτε ποτήρι!

Αυτό ισχυρίζεται πως έμαθε ο 21χρονος, μιλώντας, πρώτα, με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην οδηγό της Renault.

Νομίζω ότι ο Robert είναι ένας φανταστικός οδηγός, γρήγορος και πλήρης. Είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσε να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής, χωρίς αμφιβολία.

Κάπου εδώ, σταματούν αυτά που ξέρουμε για τον Robert, και αρχίζουν αυτά που δε θέλαμε να ξέρουμε:

Αυτή τη στιγμή, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες που έχω γι’ αυτόν δεν είναι πολύ καλές. Δεν μπορεί να πιει από το δικό του χέρι. Εννοώ ότι δεν μπορεί να σηκώσει ένα ποτήρι κι ένα ποτό, επομένως αυτό δε φαίνεται πολύ καλό. Νομίζω ότι ο τραυματισμός είναι χειρότερος απ’ ό,τι περιμέναμε. Φυσικά, θα ήθελα να γυρίσει πίσω, γιατί, χωρίς αμφιβολία, αξίζει να βρίσκεται στη Formula 1.

Μακάρι να υπάρξει κάποια διάψευση από το περιβάλλον του Kubica. Μας έλεγαν ότι οδηγεί κανονικά και ότι έχει μια φυσιολογική ζωή, αλλά αυτές οι δηλώσεις είναι εντελώς αντίθετες. Ελπίζουμε να μη ισχύει τίποτα απ’ αυτό…

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...