O Lewis Hamilton παρήγγειλε μια one-off Pagani Zonda 760 LH

Σχετικά άρθρα

H Pagani μπορεί να έχει βγάλει την Huayra και να έχει πουλήσει ήδη 85 αυτοκίνητα, αλλά το έχει πει ότι θα συνεχίζει να κατασκευάζει την Zonda για όσο καιρό έχει παραγγελίες για one-off μοντέλα. Τελευταίο one-off μοντέλο ήταν η Zonda 760 RS για ένα Χιλιανό και τώρα φαίνεται ότι και ο Lewis Hamilton έχει παραγγείλει μια one-off Zonda, την Zonda 760 LH Edition. Αυτό γράφει ο Harry Metcalfe στην έντυπη έκδοση του Βρετανικού Evo, ο οποίος επισκέφτηκε τα κεντρικά της Pagani πριν από λίγο καιρό.

Εκτός από την Zonda 760 του Hamilton θα κατασκευαστεί και τρίτη 760, και με τα δύο αυτοκίνητα να φοράνε μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, αφού ο Hamilton φέρεται να είπε στη Pagani ότι η McLaren του έχει αυτόματο κιβώτιο με paddles και ότι όταν θέλει να οδηγεί για διασκέδαση, θέλει να οδηγεί ένα αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο.

Να θυμίσω ότι Pagani Zonda 760 RS του Χιλιανού, θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για την έκδοση δρόμου της Zonda R και φορά τον V12 AMG κινητήρα απόδοσης 760 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με ένα σειριακό κιβώτιο με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 3 δευτ. με τελική ταχύτητα 350 χλμ/ώρα. Βασίζεται πάνω στην Zonda F και διαθέτει σώμα από carbon ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο με Shark fin και μερικά στοιχεία από την Zonda Cinque.

[Πηγή: Evo Magazine, via: pagani-zonda.net]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα