Video: Porsche Cayenne GTS

Σχετικά άρθρα

Το επίσημο ντεμπούτο της έγινε στην έκθεση του Πεκίνου στις αρχές της εβδομάδας και η Porsche έδωσε ένα νέο promo video της Cayenne GTS. Φορά τον 4.8-λίτρων V8 κινητήρα της Cayenne S, ο οποίος μετά από βελτιώσεις αποδίδει 420 άλογα. Συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο Tip-tronic S κιβώτιο με σύστημα Start/Stop, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 5.7 δευτ, τα 0-160 χλμ/ώρα σε 13.3 δευτ. με τελική ταχύτητα 261 χλμ/ώρα και μέση κατανάλωση 10.7 λίτρα/100 χλμ.

Το σασί έχει ενισχυθεί ενώ η φορά μια χαμηλότερη PASM (Porsche Active Suspension Management) ανάρτηση, κατά 24 mm, σε σχέση με την Cayenne S, ενισχύοντας έτσι την σπορ συμπεριφορά.

Από στιλιστικής άποψης φορά τον μπροστά προφυλακτήρα της Cayenne Turbo, ενώ διαθέτει μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, πλαϊνά spoiler, φαρδύτερα φτερά και αεροτομή. Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες/Alcantara επενδύσεις, με τα μπροστά καθίσματα με 8 ρυθμίσεις να βρίσκονται στον βασικό εξοπλισμό. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν από τον Ιούλιο του 2012 με αρχική τιμή στη Γερμανία τα 90.774 ευρώ.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...