Από τότε που τα αυτοκόλλητα βινυλίου έχουνε γίνει μόδα έχουμε δει πάρα πολλά αυτοκίνητα όπου άλλα είναι πραγματικά μεταμορφώνονται σε κάτι το όμορφο και ξεχωριστό, και μερικά μεταφορτώνονται σε κάτι ξεχωρίστο, αλλά όχι όμορφο.

Η Cam Shaft για να τιμήσει την μνήμη του Ayrton Senna, έντυσε μια Lotus Esprit V8 στα χρώματα του John Player Special 97T που οδήγησε ο Senna το 1985 στο Estoril, την πρώτη φορά που κέρδισε αγώνα στη Formula 1. Ο V8 twin-turbo V8 κινητήρας, μετά από βελτιώσεις, αποδίδει 492 άλογα ενώ το 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, έχει αντικατασταθεί από ένα 6-τάχυτο. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει πλέον σε 4.3 δευτ. ενώ έχει τελική ταχύτητα 305 χλμ/ώρα.

Σε ότι αφορά το Hummer H1, είναι που είναι από μόνο του ένα υπερβολικό αυτοκίνητο, το έντυσε κάποιος έτσι όπως το βλέπεις στις φωτογραφίες και το έκανε ακόμη μεγαλύτερο overkill. Επίσης δες μια Mercedes E-Class να έχει ντυθεί με ένα μπλε-πράσινο αυτοκόλλητο βινυλίου ενώ ένας Ρώσος, έντυσε μια Jaguar XJ με ένα κόκκινο χρωμιομένο αυτοκόλλητο. Τα βρίσκεις άραγε υπερβολικά ή όχι;

[Πηγή: Luxury4Play, re-styling]