Drive: Στα άδυτα του Porsche Classic

Σχετικά άρθρα

To Drive βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Porsche Classic, εκεί όπου οι ταλαιπωρημένες Porsche αποκτούν ξανά ζωή. Ο JF Musial μιλά με τους υπεύθυνους του τμήματος όπου δηλώνουν ότι η κληρονομιά της Porsche είναι τόσο σημαντική για τη φίρμα όσο τα μοντέλα που βρίσκονται τώρα στην αγορά.

To 70% των Porsche που έχουνε κατασκευαστεί μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ακόμη στους δρόμους του κόσμου και αρκκετοί από τους ανθρώπους που δουλεύουν στο τμήμα, ήταν εργαζόμενοι της Porsche που δούλευαν πάνω στην γραμμή παραγωγής των παλαιότερων γενιών των αυτοκινήτων της. Η Porsche Classic δίνει την δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου που έχουν μια παλιά Porsche και χρειάζεται επισκευή, να τις τους στείλουν και αυτή να την επαναφέρουν στην αρχική της κατάσταση.

Επίσης ο Leo Parente του Drive, ετοίμασε και αυτός ένας νέο video όπου μας δείχνει το πόσο διαφορετικό είναι να οδηγεί κάποιος ένα αυτοκίνητο παραγωγής και ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Για τις ανάγκες του video πήγε στο SimRaceway Performance Driving Cente στη πίστα Infineon Raceway και οδήγησε τόσο ένα μονοθέσιο SRW-F3 κατηγορίας Formula 3 αλλά και ένα βελτιωμένο Mitsubishi Evo.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...