To Arrinera supercar, κατηγορείται ότι είναι μια ρέπλικα [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Η πολωνική Arrinera Automotive πρόσφατα ανακοίνωσε ότι το supercar της ξεκινά τις πωλήσεις του μέσα στο έτος με αρχική τιμή τις £100.000 (€123.000) με χρόνο αναμονής 12 μήνες, αλλά στη Πολωνία έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος στα ΜΜΕ, αφου ο Jacek Balkan, παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής Motodziennik στη Πολωνία αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός στο ραδιόφωνο TokFM, δηλώνει ότι η Arrinera δεν είναι τίποτα άλλο από μια ρέπλικα.

Ο Balkan έχει ετοιμάσει και μερικές φωτογραφίες όπου συγκρίνει το Πολωνικό supercar με την Lamborghini El Toro ρέπλικα της Πολωνικής Bojar Tuning, το Opel Corsa και το Audi A6 (C5). Οι αεραγωγοί και το ντουλαπάκι του οδηγού φαίνεται ότι προέρχονται από το Opel Corsa ενώ το ο πίνακας οργάνων, η κεντρική κονσόλα και όλα τα ηλεκτρικά συστήματα, προέρχονται από το Audi A6 (C5). Η Veno δεν έχει αναφέρει κάτι μέχρι στιγμής σχετικά με τις κατηγορίες που της προσάπτει ο Balkan.

Ανανέωση: O Lukasz Tomkiewicz, CEO της Arrinera Automotive αρνείται τις κατηγορίας του Balkan και δηλώνει ότι το νέο τους supercar έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με τον Lee Noble και έχουνε επενδύσει αρκετά εκατομμύρια για την ανάπτυξη του.

[Πηγή: Μotodziennik]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...