Rally Acropolis 2012: Qualifying Stage

Σχετικά άρθρα

Ο Petter Solberg πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στην Qualifying Stage και θα επιλέξει τη θέση από την οποία θα ξεκινήσει το ράλλυ. Ο Jari Matti Latvala ήταν 2ος και ο Sebastien Loeb 3ος. Ο Ott Tanak ολοκλήρωσε την ειδική διαδρομή με σπασμένο δεξί ακρόμπαρο, ενώ ο Nasser Al-Attiyah με κλαταρισμένο ελαστικό.

Επίσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Οργανωτική Επιτροπή του Ράλλυ Ακρόπολις, τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα οδηγού Γιώργου Μοσχού, προκηρύσσει ομώνυμο βραβείο, το οποίο θα απονεμηθεί στον οδηγό που οι θεατές θα επιλέξουν να αναδείξουν ως τον άνθρωπο του αγώνα στο Ράλλυ Ακρόπολις 2012.

Ο νικητής θα προκύψει ύστερα από ψηφοφορία που θα διεξαχθεί μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ράλλυ Ακρόπολις και θα βραβευθεί κατά την τελετή τερματισμού, στο Club Hotel Casino Loutraki, την Κυριακή 27 Μαΐου.

Στην ψηφοφορία συμμετέχουν όλοι οι οδηγοί που θα εκκινήσουν στον αγώνα, ενώ η διαδικασία ξεκινά σήμερα στις 17:00 και λήγει την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 15:00, με την ολοκλήρωση του καθαρά αγωνιστικού μέρους του Ράλλυ Ακρόπολις 2012. Δηλώσεις και φωτογραφίες των πρωταγωνιστών στη συνέχεια.

1 LOEB Sébastien – ELENA Daniel

Δεν περιμένουμε πολλή βροχή και προετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε από πίσω.

2 HIRVONEN Mikko – LEHTINEN Jarmo

Ευτυχώς, δεν είμαστε μακριά από τους Petter, Jari, Sebastien, αν και η QS μας δεν ήταν αρκετά καλή.Δεν ήταν καλά για εμάς. Δεν ήμασταν καλοί στο ξεκίνημα της ειδικής. Σχεδόν κάναμε τετ-α-κε στο μέσο της διαδρομής.

3 LATVALA Jari-Matti – ANTTILA Miikka

Ξεκινώ πίσω, γιατί υπολογίζουμε σε στεγνό και ο δρόμος δεν θα χρειάζεται καθάρισμα από αυτή τη θέση.Το χέρι είναι πολύ καλά. Δεν πονάω καθόλου. Η αυτοπεποίθησή μου αυξάνεται. Ήταν καλές οι επιδόσεις για εμάς στη Ford, αλλά πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στον αγώνα.

4 SOLBERG Petter – PATTERSON Chris

Πιστεύω πως αυτή είναι η καλύτερη θέση εκκίνησης. Αν βρέξει, θα στεγνώσει γρήγορα. Η ομάδα είναι σε φόρμα και πιστεύω πως αυτό είναι το ράλλυ μας.Έχασα λίγο χρόνο στην αρχή. Περάν αυτού, όλα καλά. Χρησιμοποίησα σκληρή γόμα το πρωί, αλλά τώρα η μαλακή απέδωσε καλύτερα.

5 TANAK Ott – SIKK Kuldar

Ήλπιζα σε μια καλύτερη θέση, αλλά είναι ένα σκληρό ράλλυ και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Χτύπησε ένα δέντρο με τον εμπρός δεξί τροχό και έσπασε το ακρόμπαρο. Τερμάτισε την ε.δ.

6 NOVIKOV Evgeny – GIRAUDET Denis

Είμαι ευχαριστημένος. Θέλουμε να ξεκινήσουμε όσο το δυνατόν πιο πίσω.Πολύ καλή ειδική για εμάς. Τώρα πρέπει να δούμε από ποια θέση θα ξεκινήσουμε αύριο.

7 AL ATTIYAH Nasser – BERNACCHINI Giovanni

Είχαμε κάποια προβλήματα στην QS, αλλά εξακολουθούμε να ελπίζουμε στο καλύτερο.Έκανα μεγάλη μπούκα σε μια στροφή και κλάταρε το εμπρός αριστερό ελαστικό.

8 NEUVILLE Thierry – GILSOUL Nicolas

Η θέση εκκίνησής μας θα μπορούσε να είναι καλύτερη, ίσως μία θέση παραπάνω, αλλά και έτσι δεν είναι άσχημα.

9 OLIVEIRA Daniel Rolim – MAGALHAES Carlos

Είμαι ευχαριστημένος με τη θέση εκκίνησής μας.

10 OSTBERG Mads – ANDERSSON Jonas

Ελπίζω η θέση μας να είναι καλή και να είμαστε σε θέση να πολεμήσουμε, παρά το χρόνο της QS.Έχω εκπλαγεί με το χρόνο. Είχαμε καλή ειδική, δεν υπήρχε περίπτωση να βρω τα 5 δλ. Είναι περίεργο που η διαφορά είναι μεγάλη.

12 ARAUJO Armindo – RAMALHO Miguel

Στην QS είχαμε πρόβλημα με το σύστημα διεύθυνσης και ήταν αδύνατο να πιέσουμε.Μόνο ένα μικρό πρόβλημα με το σύστημα διεύθυνσης. Πέραν αυτού, όλα καλά.

14 NOBRE Paulo – PAULA Edu

Ας συγκεντρωθούμε για το απόγευμα. Είναι ο πρώτος μου χρόνος στο WRC, οπότε θα συγκεντρώνομαι ειδική προς ειδική, μέρα προς μέρα.Ήταν πολύ καλύτερα απ’ ό,τι στην Πορτογαλία. Ολοκλήρωσα την QS. Τώρα ήταν λιγότερο γλιστερή σε σχέση με το πρωί. Στόχος μας ήταν να έχουμε το αυτοκίνητο έτοιμο για την εκκίνηση.

21 PROKOP Martin – HRUZA Zdenek

Ελπίζουμε σε ένα καλό σαββατοκύριακο.Στο μέσο της διαδρομής χτύπησα ένα βράχο και βγήκαμε απ’ το δρόμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

WRC: Ο Ogier νικητής στο Rally Κροατίας

Ο Sebastien Ogier άρπαξε την νίκη στο Rally Κροατίας, αφού κατάφερε σήμερα από την τρίτη θέση να ανέβει στην πρώτη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση...

WRC: Ο Rovampera νικητής στο Rally Κένυας

Ο Kalle Rovanpera κέρδισε για δεύτερη φορά το Rally Κένυας αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Takamoto Katsuta, κάνοντας έτσι το 1-2 για την Toyota....

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

WRC: Το Rally των Καναρίων Νήσων στο ημερολόγιο του 2025

Ακολουθώντας τα βήματα του Rally Λετονίας και του Rally Πολωνίας, τα οποία χρησιμοποίησαν το μονοπάτι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC) για να συμμετάσχουν στο...