Φήμες: Μεξικό αντί Βαλένθια από το 2013

Σχετικά άρθρα

Εδώ και μήνες, υπάρχει ενδιαφέρον του Μεξικό για επιστροφή στο πρόγραμμα της Formula 1. Η χώρα της Κεντρικής Αμερικής ξέρουμε ότι θέλει να επιστρέψει, ενώ και ο Πρόεδρος της FIA, Jean Todt, είναι θετικός σε μια ενδεχόμενη επιστροφή. Τώρα, διαβάζουμε φήμες, που θέλουν το Μεξικό να υποδέχεται και πάλι τα μονοθέσια της Formula 1 από το 2013, καθώς θα πάρει τη θέση τής Βαλένθια, σύμφωνα με την Marca.

Όπως ισχυρίζεται η ισπανική εφημερίδα, το Μεξικό κάνει ό,τι μπορεί, για να επιστρέψει, καθώς η τελευταία φορά που διοργάνωσε Grand Prix ήταν το 1992, στην πίστα Hermanos Rodriguez, την πίστα που θα τρέξουν και πάλι τα μονοθέσια. Μάλιστα, σύμφωνα με την Marca, οι υπεύθυνοι και ο Πρόεδρος έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Bernie Ecclestone, για συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών.

Σίγουρα, η πίστα του Μεξικό είναι προτιμότερη από την βαρετή χάραξη στο λιμάνι της Βαλένθια. Φυσικά, αναμένονται εξελίξεις στο θέμα, για τις οποίες θα υπάρξει ενημέρωση.

[Πηγή: Marca | Photo Copyright: Wikipedia]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...