Το μικρό crossover της Renault μέσα στο 2013

Σχετικά άρθρα

Η Renault έχει επιβεβαιώσει εδώ και καιρό ότι ετοιμάζει ένα νέο μικρό crossover το οποίο θα κατασκευαστεί στη πλατφόρμα του Nissan Juke και στιλιστικά θα δανείζεται στοιχεία από το Captur Concept. Το αυτοκίνητο θα αντικαταστήσει τα Modus και Grand Modus και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Renault στη πόλη Valladolid της Ισπανίας, στο ίδιο που κατασκευάζονται τα Modus και Grand Modus.

Παλαιότερα, είχε γίνει γνωστό, ότι οι Γάλλοι ετοιμάζουν δύο αυτοκίνητα παραγωγής τα οποία θα βασίζονται πάνω στο Captur. Το ένα θα είναι ένα μικρό 5-θέσιο crossover παρόμοιο με το Nissan Juke του οποίου θα δανείζεται την πλατφόρμα. Το άλλο θα είναι ένα 3-θυρο crossover και θα είναι κάτι αντίστοιχο με την τρίθυρη έκδοση του Range Rover Evoque. Φημολογείται ότι η Renault ίσως ετοιμάσει και ένα coupe-like σχεδίασης αυτοκίνητο το οποίο θα το τοποθετήσει στην premium supermini κατηγορία των Citroen DS3 και Mini Cooper.

Η έκδοση παραγωγής του πεντάθυρου αναμένεται να παρουσιάζεται πρώτη το 2013 με το τρίθυρο μοντέλο να κυκλοφορεί λίγο αργότερα. Σε ότι αφορά το νέο πρωτότυπο που θα μας παρουσιάσει η Renault, αυτό θα είναι ένα van και θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη, το οποίο θα μας δείχνει το πως θα μοιάζει η επόμενη γενιά του Kangoo.


[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...