Στην Ελλάδα δεν νομίζω να στεκόταν μια τέτοια μήνυση στο δικαστήριο, αλλά στην Αμερική, έχει κάποια πιθανότητα, αφού μια γυναίκα από το Οχάιο πιστεύει ότι οι υλικές και ηθικές ζημιές που υπέστη αυτή και το αυτοκίνητο της, όταν της το πήρε ο γερανός, αξίζουν 500 δις δολάρια!

Το όνομα αυτής Michelle Mathis και έχει καταθέσει μήνυση στο δικαστήριο εναντίων του Τμήματος Δημοσίας Ασφάλειας της πόλης Columbus, το ποσό των 500 δις δολαρίων για αποζημιώσεις και επιπλέον ακόμη 20 εκατ. δολάρια για τιμωριτική αποζημίωση.

Η ιστορία ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η γυναίκα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο της. Η αστυνομία, όσο καιρό αυτή ανάρρωνε στο νοσοκομείο, κατάσχεσε το Saturn SC2 του 2002, και μετά την έξοδο της από το νοσοκομείο τον Φεβρουάριο, για λόγους που μέχρι στιγμής είναι αδιευκρίνιστοι, δεν μπορούσε να πάρει πίσω το αυτοκίνητο της από την αστυνομία.

Η Mathis κατηγορεί ότι πούλησε το αυτοκίνητο της χωρίς να την ειδοποιήσει και στη συνέχεια αρνήθηκε να τις δώσει πληροφορίες ώστε να εντοπίσει το αυτοκίνητο της. Η πολιτεία αναφέρει ότι έχει ενημερώσει με email την Mathis όταν αυτή ήταν στο νοσοκομείο, και ότι ποτέ δεν δέχτηκε απάντηση.

Η γυναίκα τώρα πιστεύει ότι η πολιτεία έδρασε παράνομα και έτσι ζητά το αστρονομικό ποσό των 500 δις ευρώ ως αποζημίωση. Το δικαστήριο αρχικά απέρριψε την αίτηση, αλλά η Mattis υποστηρίζει ότι θα κυνηγήσει το θέμα στο εφετείο.

[Πηγή: TheNewspaper]