Η αντιπροσωπεία της Seat στη χώρα μας, ανακοίνωσε προσφορές που αφορούν το After Sales Service, αντιλαμβανόμενη τόσο τις ανάγκες της εποχής όσο και τις ανάγκες των πελατών της να διατηρούν το αυτοκίνητο τους σε άριστη κατάσταση.

Η SEAT παρουσιάζει την οικονομική σειρά ανταλλακτικών SEAT Economy Parts που είναι διαθέσιμη σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία SEAT. Η νέα οικονομική σειρά ανταλλακτικών είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτοκίνητα άνω της πενταετίας και συνδυάζει την εργοστασιακή ποιότητα και εγγύηση με τιμές 30% φθηνότερες από την κανονική σειρά.

Επιπλέον, μέχρι το τέλος τους έτους, οι πελάτες της SEAT μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές του SEAT Service σε επιλεγμένα γνήσια ανταλλακτικά τα οποία διατίθενται με έκπτωση ακόμα και πάνω από 30%.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Εργοστασιακά Φίλτρα Αέρος/Λαδιού/Καμπίνας από 6,5€
  • Εργοστασιακά Μάκτρα Υαλοκαθαριστήρων από 7€
  • Εργοστασιακός Ιμάντας Χρονισμού από 72€ το σετ
  • Γνήσιο Σετ Συμπλέκτη από 180€ το σετ
  • Γνήσια Αμορτισέρ SEAT από 200€ το σετ

Τόσο τα ανταλλακτικά της σειρά SEAT Economy Parts, όσο και αυτά των ειδικών προσφορών καλύπτονται από πλήρη 2ετή εγγύηση.

[Πηγή: Τεχνοκάρ]

Δελτίο Τύπου

  • SEAT Economy Parts
  • Προσφορές σε γνήσια ανταλλακτικά SEAT

Η SEAT Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ αντιλαμβανόμενη τόσο τις ανάγκες της εποχής όσο και τις ανάγκες των πελατών της να διατηρούν το αυτοκίνητο τους σε άριστη κατάσταση, προχωρά σε σημαντικές προσφορές που αφορούν το After Sales Service.

Η SEAT σας παρουσιάζει έτσι τη νέα, οικονομική σειρά ανταλλακτικών SEAT Economy Parts που είναι διαθέσιμη σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία SEAT. Η νέα αυτή οικονομική σειρά ανταλλακτικών είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτοκίνητα άνω της πενταετίας και συνδυάζει την εργοστασιακή ποιότητα και εγγύηση με τιμές 30% φθηνότερες από την κανονική σειρά.

Επιπλέον, μέχρι το τέλος τους έτους, οι πελάτες της SEAT μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές του SEAT Service σε επιλεγμένα γνήσια ανταλλακτικά τα οποία διατίθενται με έκπτωση ακόμα και πάνω από 30%.

Πιο συγκεκριμένα:

– Εργοστασιακά Φίλτρα Αέρος/Λαδιού/Καμπίνας από 6,5€

– Εργοστασιακά Μάκτρα Υαλοκαθαριστήρων από 7€

– Εργοστασιακός Ιμάντας Χρονισμού από 72€ το σετ

– Γνήσιο Σετ Συμπλέκτη από 180€ το σετ

– Γνήσια Αμορτισέρ SEAT από 200€ το σετ

Η SEAT με τις προσφορές αυτές σας βοηθά έμπρακτα να διατηρείτε το αυτοκίνητο σας σε άριστη κατάσταση, να ταξιδεύετε με ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς και να απολαμβάνετε πολλές και απροβλημάτιστες διαδρομές με το αγαπημένο σας SEAT.

Σημειώνουμε ότι τόσο τα ανταλλακτικά της σειρά SEAT Economy Parts, όσο και αυτά των ειδικών προσφορών καλύπτονται από πλήρη 2ετή εγγύηση.