H Lexus ετοιμάζει μικρότερο GS Hybrid, πωλείται ένα Lexus LFA Nurburgring Edition

Σχετικά άρθρα

Η Lexus φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα μικρότερο GS hybrid. Σύμφωνα με το Βρετανικό AutoExpress, η Toyota ετοιμάζει το GS300h, θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού, και θα τεθεί απέναντι από την BMW 520d Efficient Dynamics και το Audi A6 2.0 TDi.

Και ενώ οι αυτοκινητοβιομηχανίες κινούνται στον αστερισμό των υβριδικών αυτοκινήτων, πάλι καλά που συνεχίζουν να βγάζουν συλλεκτικά supercars. Ένα από τα 50 Lexus LFA Nürburgring Edition σε λευκό χρώμα με κόκκινο εσωτερικό, πωλείται με μόλις 195 χλμ στο κοντέρ.

Το αυτοκίνητο έχει το ρεκόρ στο Nürburgring για μοντέλα παραγωγής και μηχανικά, φορά τον V10 κινητήρα, 4.8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει μέχρι και 570 ίππους, αλλά και 480 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 3.7 δευτερόλεπτα, προτού σταματήσει στα 325 χλμ/ώρα. Επιπλέον, το κιβώτιο έχει δεχτεί και αυτό ρυθμίσεις, με τις αλλαγές να γίνονται κατά 50 εκατοστά του δευτερολέπτου πιο γρήγορα.

Είναι στην ουσία ένα track-focused LFA με το πακέτο να περιλαμβάνει νέες σκληρότερες αναρτήσεις, νέα αεροδυναμικά βοηθήματα και μία τεράστια πίσω αεροτομή κατασκευασμένη από carbon ώστε να παράγει την απαραίτητη κάθετη αεροδυναμική δύναμη βελτιώνοντας έτσι την οδηγική συμπεριφορά. Το πόσο το πουλά δεν αναφέρει αλλά περισσότερες φωτογραφίες του μπορείς να βρεις εδώ.

[Πηγή: RK Motors Charlotte, AutoExpress]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...