Η Volkswagen έχει βάλει στόχο να αυξήσει τις πωλήσεις της στη Κίνα, και έτσι σύμφωνα με το Γερμανικό περιοδικό Focus, έχει ως στόχο να παράγει εκεί 4 εκατ. αυτοκίνητα έως το 2018, την ώρα που το 2011, είχε κατασκευάσει 2.3 εκατ. αυτοκίνητα και για να το πετύχει αυτό θα κατασκευάσει και 7ο εργοστάσιο στη Κίνα.

Το Reuters αναφέρει ότι η Volkswagen θέλει να αγοράσει μερίδιο από τις μετοχές της Navistar International, μιας Αμερικάνικης εταιρίας κατασκευής βαριών φορτηγών. Με την κίνηση αυτή, φαίνεται ότι η VW θέλει να απαντήσει στην Daimler, η οποία κατέχει την Freightliner. Η Navistar έχει παρουσιάσει τους τελευταίους μήνες αρνητικά νούμερα, βλέποντας τη μετοχής να μειώνεται κατά 28%, πέφτοντας κάτω από τα επίπεδα του 2008. Η VW ήδη κατέχει σημαντικό ποσοστό από τις MAN και Scania, αλλά καμία από τις δύο εταιρίες, δεν πουλά φορτηγά στην Αμερική.

Τέλος δες και δύο renderings φωτογραφίες του Jetta Alltrack που ετοίμασε ο Khalil Bouguerra του Virtuel-Car.

[Πηγή: Ιnautonews, Reuters, Virtuel-Car]

 • cfu

  διαφορες αναμεσα στο εικονιζομενο Jetta και το αντιστηχω Passat xm… Καμία !!!!

  • hellboy

   τι λεςςςςςςςςς ρεεεεεεεεεεεεεεεε εχει μια εμφανεστατη!!!!!!!!!!!!!!!!!το ενα εχει σημα που γραφει πασσατ και στο αλλο τζεττα!!!!!!!
   χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Idol

   Γιατι δηλαδη τι διαφορα περιμενατε να εχει,λες και πρωτη φορα βλεπεις vw και δεν ξερεις..

 • nikxan1

  οχι τετοια αρθρα τετοια μερα, τωρα που ολοι ανακαλυπτουμε ακομα το dislike button….
  αν ξεκινησουμε σχολια για το γκρουπ, αν κρατανε στατιστικη οι ανθρωποι του disqus θα μας περασουν για μαλακα λαο, που πεταμε τοσα dislike ο ενας στον αλλον!!!

 • Phaethon

  Δεν σκάσαν ακόμα οι Vagites και έχει μόνο like