Η επόμενη γενιά της Σειράς 7 θα βγει στην αγορά το 2015 και σύμφωνα με τις φήμες, θα υπάρχει μια γρήγορη έκδοση. Σύμφωνα με το Automobile Magazine το αυτοκίνητο δεν θα ονομάζεται M7 αλλά M770i xDrive και κάτω από καπό της γερμανικής λιμουζίνας θα υπάρχει ο 4.0-λιτρος twin-turbo V8 κινητήρας απόδοσης 482 ίππων με 650 Nm ροπής. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο το οποίο θα δεχτεί τις απαραίτητες αλλαγές με την κίνηση να περνά στον δρόμο και από τους τέσσερις τροχούς διαστάσεων 20″.

Τα άλογα δεν είναι πολλά σε σχέση με τα 544 της S63 AMG, αλλά η M770i xDrive θα είναι σημαντικά ελαφρύτερη με carbon οροφή, καπό και πορτμπαγκάζ, ελαφριά σπορ καθίσματα και carbon κεραμικά φρένα, που θα τις προσδίδουν καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μοντέλα της νέας 7-άρας. Θα διαθέτει αλουμινένια και carbon μέρη στη δομή της που θα την κάνουν κατά 204 κιλά ελαφρύτερη από τη τωρινή γενιά. Μηχανικά θα είναι διαθέσιμη με τον 2.0-λιτρο τετρακύλινδρο turbo κινητήρα απόδοσης 260 ίππων, τον 3.0-λιτρο εξακύλινδρο απόδοσης 340 ίππων αλλά και με έναν V8 απόδοσης 460 ίππων. Επίσης θα υπάρχουν και δύο plug-in υβριδικές προτάσεις οι οποίες θα συνδυάζουν ηλεκτροκινητήρες με τον 2.0-λιτρο turbo και τον 3.0-λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα.

[Πηγή: Automobile Magazine]