Ο Bernie Ecclestone ίσως αγοράσει το Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Ο Bernie Ecclestone έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει τα πάντα για να σώσει την Πράσινη Κόλαση, και σύμφωνα με την εφημερίδα Die Rheinpfalz ίσως ο Βρετανός, εξαγοράσει τη πίστα.

Ο Ecclestone έχει ήδη μια πίστα, το Paul Rigard, και μιλώντας στην Die Rheinpfalz, δεν ανέφερε το ποσό που είναι διατεθειμένος να δώσει ώστε να υπάρχει Γερμανικό Grand Prix του χρόνου, μετά την αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε η διαχείριση της πίστας την περασμένη εβδομάδα.

Ο 81-χρονος αρνήθηκε τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει με δικά του έξοδα να διοργανώσει τον αγώνα, ούτε την μην επιβολή κυρώσεων για τον αγώνα του 2013.

Ο Jorg Lindner, διευθυντής της Nurburgring Automotive GmbH, της εταιρίας που διαχειρίζεται την πίστα, δήλωσε ότι έχουνε αναπτύξει μια ιδέα που μπορεί να διεξαχθεί αγώνας στο Nurburgring χωρίς την κρατική επιχορήγηση.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr