Η Chevrolet ακόμη δεν έχει παρουσιάσει τη νέα Corvette C7, αφού αυτή θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο του 2013 ως μοντέλο του 2014 με την κατασκευή της να γίνεται στο εργοστάσιο της πόλης Bowling Green στο Kentucky. Βέβαια, στο eBay αυτές τις ημέρες υπάρχει μια αγγελία, η οποία πουλά μια Corvette C7, με τον δημιουργό της αγγελίας να έχει ανεβάσει και 2 renderings φωτογραφίες. Ασφαλώς και πρόκειται για ψεύτικη αγγελία, από κάποιον που θέλησε να κάνει πλάκα.

Ξέρουμε ότι η νέα Corvette έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο από την τωρινή γενιά, και διαθέτει μεγαλύτερο πίσω μέρος, αυξάνοντας έτσι τον χώρο του πορτ-μπαγκάζ. Οι φήμες την θέλουν να διαθέτει πιο ευρωπαϊκό σχεδιασμό, ο οποίος θα αποτελεί την εξέλιξη της σημερινής γενιάς. Η Corvette C7 δεν θα διαθέτει το διπλό πίσω παράθυρο, όπως ακριβώς δεν είχε και το πρωτότυπο Stingray Concept. H GM έχει επιβεβαιώσει μόνο ότι το κοφτό πίσω παράθυρο θα είναι διαθέσιμο μόνο στον επιπλέον εξοπλισμό και έτσι έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν μερικές παραλλαγές της νέας Corvette, οι οποίες θα έχουνε το διπλό πίσω παράθυρο, όπως αυτό που είχε το πρώτο Stingray του 1963.

Θα κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα της τωρινής Corvette και μηχανικά ακούγεται ότι θα είναι διαθέσιμη με τον V8 6.2-λίτρων αλλά και με έναν pushrod V8 κινητήρα τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού και με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, καθώς και με 7-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η GM επίσης παλαιότερα μας έχει πει ότι η C7 θα είναι ελαφρύτερη, μικρότερη και πιθανώς θα βγει και σε υβριδική έκδοση.

[Πηγή: eBay]