Αν ψάχνεις για ένα Fiat 500 coupe και δεν θέλεις να περιμένεις μέχρι να βγει στη παραγωγή το 500 Zagato Coupe, τότε ρίξε μια ματιά στη πρόταση των Γερμανών της G-Tech. Το όνομα αυτού G-Tech Sportster, είναι κατά 14 εκατοστά κοντύτερο από το Fiat 500 Abarth και θα είναι διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις.

Η Sportster S φορά τον 1.400αρη turbo κινητήρα ο οποίος αποδίδει 224 άλογα με 329 Nm ροπής. Η Sportster RS διαθέτει φαρδύτερα φτερά, ρυθμιζόμενη αεροτομή με τον κινητήρα να αποδίδει 260 άλογα με 352 Nm ροπής. Τέλος η κορυφαία Sportster GT/R, φορά έναν 2,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 350 ίππων με 450 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και η χρήση του απευθύνεται αποκλειστικά για χρήση εντός πίστας.

Η πρόταση των Γερμανών είναι γρηγορότερη από αυτή της Aznom, η οποία αποδίδει έως 280 άλογα. Στο εσωτερικό υπάρχουν carbon διακοσμητικά, δύο bucket καθίσματα και ένα κοφτό τιμόνι. Αν θέλεις να το κάνεις δικό σου, πρέπει να περιμένεις ακόμη λίγο ώστε να μάθεις τις τιμές του, αφού αυτές ακόμη δεν έχουνε ανακοινωθεί.

[Πηγή: G-Tech]