BMW 3-Series GT Concept στο Παρίσι

Σχετικά άρθρα

Η BMW επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή της 3-Series GT έχει ήδη ξεκινήσει στο εργοστάσιο της στη Λειψία και έτσι ίσως εξηγείται και αυτή η spy φωτογραφία που είδαμε πριν από μερικές ημέρες.

Στην έκθεση του Παρισιού η BMW θα μας παρουσιάσει μια pre-production έκδοση του αυτοκινήτου, του οποίου οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο 2013. Το αυτοκίνητο κατασκευάζεται πάνω την μακριά έκδοση της πλατφόρμας που φορά η τωρινή Σειρά 3.

Οι ακριβείς διαστάσεις της δεν είναι ακόμη γνωστές, αλλά σίγουρα θα είναι μικρότερο από την 3-Series Li, την 3-αρα με το μακρύ μεταξόνιο που πωλείται στη Κίνα, η οποία είναι κατά 110 mm μεγαλύτερη από την απλή 3-αρα. Το ίδιο πάτωμα θα φορά και η 4-Series Gran Coupe, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη του 2013.

Η GT έκδοση της νέας Σειράς 3, σχεδιαστικά θα ακολουθεί τις ίδιες γραμμές με αυτές της 5-Series GT, και αναμένεται να φορά τους ίδιους τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες με αυτούς που συναντάμε στην Σειρά 3, όπου ανάμεσα τους θα βρίσκεται ο twin-turbo 3.0-λιτρος εξακύλινδρος βενζίνης ο οποίος στην έκδοση 335i GT θα αποδίδει 306 άλογα.

Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτη θα μάθουμε όσο πλησιάζουμε στην έκθεση του Παρισιού.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...