O Dany Bahar, πρώην CEO της Lotus ζητά 10,6 εκατ. δολαρία από την DRB-Hicom

Σχετικά άρθρα

O Dany Bahar, ο πρώην CEO του Lotus Group, είχαμε μάθει ότι είχε μηνύσει την DRB-Hicom, την μητρική εταιρία της Lotus. Ο Bahar έχασε τη θέση του, λόγω οικονομικών παραπτωμάτων, με τις φήμες να μιλούν ότι ο Bahar χρησιμοποιούσε χρήματα της Lotus ώστε να ανακαινίσει τα σπίτια του αλλά και να χρησιμοποιεί ιδιωτικά αεροπλάνα και ελικόπτερα.

O Dahar φαίνεται ότι έχει καταθέσει αγωγή κατά της DRB-Hicom στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, αρνούμενος τις κατηγορίες που του προσάπτει η DRB-Hicom. Ο Bahar στην αγωγή του αναφέρει ότι η απόλυση του ήταν παράνομη και ζητά αποζημίωση 10,6 εκατ. δολαρίων.

Η Dahar είχε μεγαλεπήβολα σχέδια για την Lotus, θέλοντας να βγάλει στην αγορά 6 νέα μοντέλα έως το 2015, αλλά τα σχέδια του ναυάγησαν λόγω έλλειψης χρημάτων. Μετά την απόλυση του, έβγαλε στο σφυρί την δική του V8 Esprit του 2002, ενώ η DRB-Hicom φαίνεται ότι έχει άλλα πλάνα για την Lotus, αφού ίσως η Βρετανική εταιρία κατασκευάσει για λογαριασμό της Renault, την έκδοση παραγωγής του Alpine. Πάντως έχουνε κυκλοφορήσει και φήμες ότι ίσως η Volkswagen εξαγοράσει την Lotus.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...