Η Kia έδωσε και μερικά σκίτσα από το Carens το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο μεσαίο MPV, το οποίο διαθέτει εντελώς νέο σχεδιασμό, χαμηλότερη γραμμή οροφής, μακρύτερο μεταξόνιο, και μεγαλύτερους τροχούς (έως και 18 ίντσες) το νέο Carens έχει σχεδιασθεί βασιζόμενο στην ιδέα της εκμετάλλευσης του δυναμικού χώρου, συνδυάζοντας τη σπορ εντυπωσιακή εμφάνιση, την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα.

Θα φορά μια γκάμα 1.400 και 1.600 κ. εκ. κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, θα είναι διαθέσιμο σε 5-θέσια και 7-θέσια παραλλαγή ενώ η κίνηση του θα μεταφέρεται είτε στους μπροστά είτε σε όλους τους τροχούς. Η αντίστοιχη υλοποίηση της Hyundai θα ονομαστεί ix30, με τις πωλήσεις του Carens να ξεκινούν στην Ευρώπη από τις αρχές του 2013.

[Πηγή: Kia]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Πρεμιέρα για το νέο Kia Carens στο Paris Motor Show

–  Χαμηλότερο, σπορ και πιο κομψό το μεσαίο MPV υπόσχεται λειτουργικότητα και ευρυχωρία με στυλ

– Παγκόσμια πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου στο Paris Motor Show

Σεούλ, 25 Ιουλίου 2012 – Το ολοκαίνουργιο μεσαίο MPV Kia Carens θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Paris Motor Show στις 27 Σεπτεμβρίου.

Με εντελώς νέο σχεδιασμό, χαμηλότερη γραμμή οροφής, μακρύτερο μεταξόνιο, και μεγαλύτερους τροχούς (έως και 18 ίντσες) το νέο Carens έχει σχεδιασθεί βασιζόμενο στην ιδέα της εκμετάλλευσης του δυναμικού χώρου.

Το νέο Carens θα συνδυάζει τη σπορ εντυπωσιακή εμφάνιση, την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα με έντονα συναισθήματα κάτι που πλέον είναι σύνηθες στα προϊόντα της Kia.

Η συνέντευξη Τύπου της Kia στο φετινό Paris Motor Show έχει προγραμματισθεί για τις 17.30(CET) στις 27 Σεπτεμβρίου, και το νέο Carens θα βρίσκεται στην Έκθεση καθ’ όλη τη διάρκειά της, έως τις 14 Οκτωβρίου.

H Kia Motors Corporation (www.kia.com) – κατασκευαστής οχημάτων υψηλής ποιότητας, που προορίζονται όχι μόνο για όσους είναι αλλά και όσους αισθάνονται «νέοι» – ιδρύθηκε το 1944 και είναι η παλαιότερη βιομηχανία κατασκευής μηχανοκίνητων οχημάτων στην Κορέα. Κατασκευάζει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια οχήματα τον χρόνο σε 15 μονάδες κατασκευής και συναρμολόγησης σε 10 χώρες, που στη συνέχεια διαθέτει μέσω ενός ευρύτατου δικτύου αντιπροσώπων και εισαγωγέων σε 149 χώρες. H Kia σήμερα απασχολεί πάνω από 47.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και τα ετήσια έσοδά της ανέρχονται σε σχεδόν 39 δισεκατομμύρια δολάρια. H Kia είναι ο μέγας χορηγός του Australian Tennis Open, επίσημος συνεργάτης της FIFA και επίσημος χορηγός του Κυπέλλου UEFA. Το σλόγκαν της Kia Motors Corporation είναι: “The Power to Surprise” (H Δύναμη που εκπλήσσει) και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας να εκπλήσσει τον καταναλωτή ξεπερνώντας τις προσδοκίες του με καινοτομίες και πρωτοπορίες στο χώρο του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας.

[/learn_more]