Στις 6 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του Audi RS5 Cabrio, ντεμπούτο στο Παρίσι [w/video]

Σχετικά άρθρα

Η Audi έδωσε το πρώτο teaser video του RS5 Cabrio το οποίο θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, προτού κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού. H ανοικτή έκδοση του Audi RS5 βασίζεται στην facelift έκδοση του RS5 που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2011.

Το μοντέλο θα πωλείται σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και της Αμερικής και μηχανικά αναμένεται να φορά τον ίδιο V8 4.2-λίτρων κινητήρα FSI απόδοσης 450 ίππων με 430 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S-Tronic και θα δίνει στο αυτοκίνητο την δυνατότητα να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Audi]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

AUDI RS 5 CABRIOLET CELEBRATES ITS WORLD PREMIERE ONLINE

  • Audi RS 5 Cabriolet first to have online world premiere via live stream
  • Global debut is on 6th September, 2012 at 13:00 UK
  • Code available for linking to the stream

Ingolstadt, September 3, 2012 – For over 15 years, Audi RS models have represented the dynamic vanguard of the Audi model lineup. The RS 5 Cabriolet is the latest model to spearhead this iconic range.

We will present the Audi RS 5 Cabriolet to journalists around the globe simultaneously via exclusive live streaming. We invite you to participate in this event.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...