Κατά τη διάρκεια του Chelsea Auto Legends, η Oakley Design και η Refined Marques παρουσίασαν την Lamborghini Aventador LP760-4 Dragon Edition, μια ειδική έκδοση η οποία θα βγει σε μόλις 10 μονάδες στη παραγωγή, αποκλειστικά για τους πελάτες της Refined Marques.

Βασίζεται πάνω στην Lamborghini Aventador LP760-2 της Oakley Design, αλλά στη περίπτωση αυτή η Aventador συνεχίζει να είναι τετρακίνητη.Ζυγίζει 35 κιλά λιγότερα και μηχανικά ο V12 6.5-λίτρων αποδίδει 760 άλογα χάρη στον επαναπρογραμματισμό της ECU, της νέας εισαγωγής αέρα και της νέας εξάτμισης τιτανίου, ενώ όποιος το επιθυμεί, μπορεί να την κάνει αποκλειστικά πισωκίνητη. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει γρηγορότερα σε 2.9 δευτερόλεπτα, ενώ έχει τελική ταχύτητα 371 χλμ/ώρα.

Όσα μέρη του bodykit είναι από πλαστικό (οι προφυλακτήρες και τα πλαϊνά spoiler) αντικαταστάθηκαν από carbon. Carbon είναι επίσης οι πλαϊνοί καθρέπτες, το κάλυμμα του κινητήρα και η κατάμαυρη οροφή. Νέος είναι και ο διαχύτης, ο οποίος είναι βαθύτερος και έχει αναπτυχθεί στην αεροδυναμική σήραγγα της MIRA προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

Η Lamborghini Aventador LP760-4 Dragon Edition φορά ζάντες της HRE Wheels οι οποίες είνααι κατά 5 κιλά ελαφρύτερες από τις εργοστασιακές.

Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί ειδικό ταμπελάκι στον χώρο του κινητήρα, στον πίνακα οργάνων και στα μαρσπιέ στις πόρτες. Στο εσωτερικό των πορτών υπάρχει ραμμένος ένας κόκκινος δράκος ενώ το εξωτερικό του έχει επενδυθεί με ένα μπλε χρωμιομένο αυτοκόλλητο βινυλίου

Bonus! Άκουσε 30 Aventador να μαρσάρουν αλλά και μια βελτιωμένη Lamborghini Aventador της Power Craft με ζάντες της Hyper Forged διαστάσεων 20″ μπροστά και 21″ με ελαστικά 255/30 μπροστά και 355/25 πίσω.

[Πηγή: Shmee]