Τρέχει με ένα χέρι και ένα πόδι σε αγώνες μοτοσυκλέτας [w/video]

Σχετικά άρθρα

Ο Alan Kempster είναι από αυτούς τους ανθρώπους που λες ότι έχουνε μεγάλη δύναμη ψυχής. Ο Kempster είχε την ατυχία στα 26 του χρόνια, κάποιος μεθυσμένος οδηγός να πέσει πάνω στην μοτοσυκλέτα του, και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το δεξί χέρι και πόδι του.

Tους περισσότερους θα τους έπαιρνε από κάτω, αλλά αυτός δεν ήθελε να το αποδεχτεί. Έτσι, στα 48 του χρόνια πλέον, πήρε την απόφαση να ανέβει ξανά στην μοτοσυκλέτα του και να ξεκινήσει να τρέχει σε αγώνες! Η μηχανή δέχτηκε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να μπορεί να την χειριστεί με τα 2 του άκρα και μετά από αγώνα που έδωσε με την τοπική λέσχη μοτοσυκλετιστών, αυτή του έδωσε την άδεια να συμμετέχει στους αγώνες. Ο ίδιος δήλωσε:

Αυτό που έχω να πω στους ανθρώπους με αναπηρία, είναι ότι αν έχουν ένα όνειρο, ένα πάθος, πρέπει οι ίδιοι να το κυνηγήσουν. Να το κάνουν πραγματικότητα, να βρουν τον τρόπο -κανένας δεν θα πραγματοποιήσει το όνειρό τους γι’ αυτούς.

[Πηγή: YouTube | Thanks for the tip, Γιάννη]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...