Ένας οδηγός Hummer τοποθετεί το αυτοκίνητο του κάθετα σε διασταύρωση για να αποτρέψει ατύχημα με πεζούς

Σχετικά άρθρα

Αρκετά αυτοκίνητα και οι οδηγοί τους χαρακτηρίζονται με διάφορα στερεότυπα, με το αμερικάνικο Hummer να είναι ένα από αυτά και οι οδηγοί του συνήθως να είναι επιδειξιομανής, εγωιστές, αδιάφοροι για τους συνανθρώπους τους, που πηγάζουν από το τρόπο οδήγησης αλλά και τον εντελώς μη οικολογικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Παντού όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Στο Έντμοντον του Καναδά, ο οδηγός ενός Hummer, Darrell Krushelnicki, χρησιμοποιείται το αυτοκίνητό του για να προστατεύσει τα τέσσερα παιδιά από σχεδόν σίγουρο τραυματισμό. Ο Krushelnicki, άφησε την φίλη του σε ένα εμπορικό κέντρο της πόλης και περίμενε σε μια διασταύρωση για να συνεχίσει την ημέρα του. Όπως καθόταν εκεί, είδε τέσσερα παιδιά που διέσχιζαν το δρόμο και αμέσως διέκρινε το ενδεχόμενο κίνδυνο.Ένας οδηγός ερχόταν γρήγορα από την εσωτερικό λωρίδα προς τη διασταύρωση που είχε κόκκινο φανάρι με εμφανείς τις προθέσεις του να μη σταματήσει καθώς μιλούσε στο κινητό. Αντέδρασε άμεσα και έγκαιρα καθώς τοποθέτησε το θηριώδη αυτοκίνητο του κάθετα στη διασταύρωση για να εμποδίσει την πορεία του επερχόμενου αυτοκινήτου και να τραυματίσει τα παιδιά, που οι ηλικίες τους κυμαίνονταν από τριών έως 16 ετών.

Η κίνηση αυτή ήταν αποτελεσματική, καθώς το αυτοκίνητο χτύπησε το Hummer και όχι τα παιδιά, με τον Krushelnicki να έχει απώλεια ένα χαλαρό δόντι και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου σοκαρισμένος μεν, αλλά να μη παθαίνει τίποτα.

Η αστυνομία σκέφτεται να τιμήσει τον Krushelnicki με βραβείο πολίτη για τη πράξη του με τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου, John Troy Heitzman, να του απαγγέλλονται κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση.

[Πηγή: Ottawa Sun]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...