Έκθεση Παρισιού 2012 με 100 πρεμιέρες – Τι θα δούμε

Σχετικά άρθρα

Λιγότερο από 20 ημέρες έχουνε απομείνει μέχρι η έκθεση του Παρισιού να ανοίξει τις πύλες της και για ακόμη μια φορά, οι αυτοκινητοβιομηχανίες επέλεξαν τη πόλη του Φωτός για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά παγκοσμίως τα νέα τους μοντέλα. Η έκθεση, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια, αφού διεξάγεται εναλάξ με αυτή της Φρανκφούρτης, φέτος θα φιλοξενήσει 253 κατασκευαστές από 20 χώρες και εκεί θα γίνουν περισσότερες από 100 παγκόσμιες πρεμιέρες.

Ο εκθεσιακός χώρος έχει έκταση 180.000 τ.μ και διαθέτει 9 περίπτερα. Οι πύλες θα ανοίξουν για τα media την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, ενώ για το κοινό, οι πύλες θα ανοίξουν από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνουν ανοικτές για 16 ημέρες έως και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Αναμένεται ότι περίπου 1.200.000 θα είναι οι φετινοί επισκέπτες που θα μπορούν να επισκέπτονται την έκθεση από τις 10 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ, ενώ τις Πέμπτες και τις Παρασκευές, η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ.

H Lotus δεν θα κάνει την εμφάνιση της, αλλά εκεί αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά το νέο VW Golf, το Audi A3 Sportback, το VW Golf GTI Concept, την Lamborgnini Aventador Roadster το Audi S3 και άλλα πολλά. Για να μην σε κουράζω άλλο, δες στη συνέχεια την αναλυτική λίστα όλων των αυτοκινήτων που θα υπάρχουν στον εκθεσιακό χώρο της έκθεσης του Παρισιού.

Για να μην χάσεις κάποιο από τα αυτοκίνητα επισκέψου την κατηγορία της έκθεσης, εγγράψου στο RSS Feed ή ακολούθησε μας στο Facebook και στο Twitter για να έχεις πάντα τα τελευταία νέα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hertz χρέωσε με 277 δολάρια για βενζίνη πελάτη της που νοίκιασε ένα Tesla Model 3

Η επιστροφή ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου με γεμάτο το ρεζερβουάρ καυσίμων έχει γίνει πραγματικότητα για πολλούς ταξιδιώτες, αλλά τι συμβαίνει όταν κάποιος νοικιάζει ένα ηλεκτρικό...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...