Ένα από τα πιο θρυλικά αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει η Ferrari είναι η F40, που μετά από 25 χρόνια παρουσίας στους δρόμους εξακολουθεί να εντυωπιάζει και να προκαλεί στο πέρασμα της. Ένα από τα χαρακτηριστικά που την συνοδεύουν είναι ότι είναι πραγματικό supercar και δύσκολο στην οδήγηση. Φαντάσου δηλαδή τι γίνεται όταν το οδόστρωμα είναι βρεγμένο και η ολισθηρότητα του μεγάλη.

Από πρώτο χέρι το κατάλαβε ένας από τους τυχερούς ιδιοκτήτες της από το Βανκούβερ του Καναδά όταν τράκαρε την F40 του υπό βροχή. Ο οδηγός γυρνούσε από κάποια έκθεση αυτοκινήτου της πόλης και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και μη κρίνοντας σωστά της συνθήκες του οδοστρώματος έχασε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όπως είδαμε πρόσφατα και με τον οδηγό της F430, του γύρισε και χτύπησε άσχημα το πίσω μέρος της ίσως πιο όμορφης Ferrari προκαλώντας της μεγάλες ζημιές, μιας και ο κινητήρας βρίσκεται πίσω.

Κανένας ευτυχώς από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε, με τις ζημιές της F40 να φαίνονται επισκευάσιμες αλλά με αρκετά μηδενικά στο λογαριασμό! Ηθικό δίδαγμα, δεν οδηγούμε Ferrari σε βρεγμένο δρόμο, είτε είναι καινούρια είτε παλιά. Κρίμα να βλέπουμε σε τέτοια κατάσταση τέτοια οχήματα.

[Πηγή: YouTube]